Tlačové správy

Pomôžte nájsť Dobrého podnikateľa

Poznáte vo svojom okolí podnikateľov, ktorí pomáhajú ostatným, alebo prispievajú k rozvoju svojho regiónu? Prihláste ich do súťaže Dobrý podnikateľ, ktorej cieľom je podať pomocnú ruku a odmeniť ich úsilie.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte nájsť Dobrého podnikateľa
Zdroj: Dnes24.sk

Do súťaže, ktorej hlavnou výhrou je suma 5.000 € a veľký mediálny priestor pre víťazného Dobrého podnikateľa, sa môže prihlásiť alebo byť nominovaný každý bezúhonný podnikateľ či majiteľ firmy do 30 zamestnancov pôsobiaci na území Slovenska. Ak patríte medzi tých, ktorí do svojho podnikania dávajú srdce a ich príbeh môže byť inšpiráciou aj pre ostatných, prípadne poznáte dobrého podnikateľa vo svojom okolí, s prihlasovaním neváhajte.

„Drobní podnikatelia sú kľúčoví pre zamestnanosť a rozvoj slovenských regiónov. Často sú to pritom ľudia, ktorí nad rámec svojho podnikania robia aj niečo navyše pre svoje okolie, obec, komunitu. Vážime si všetkých, ktorí si vedia nájsť čas zastaviť sa a rozhliadnuť, čo ich susedia a ich región potrebuje. Súťažou Dobrý podnikateľ preto chceme zviditeľniť ich prácu, pomôcť im v ich úsilí a dať im najavo, že v tom nie sú sami,“ hovorí v mene poroty známa biznismenka a filantropka Klaudia Valušková.

Držiteľ ocenenia Dobrý podnikateľ sa bude vyberať v dvoch fázach. Tou prvou je verejné hlasovanie, v ktorom môžu ľudia do 30. júna 2014 z podnika­teľských príbehov uverejnených na webe súťaže www.dobrypodnikatel.sk vybrať 10 najpopulár­nejších. Počas tohto obdobia sa budú tiež dopĺňať nové nominované príbehy. Z TOP 10 príbehov následne vyberie samotného víťaza porota zostavená z rešpektovaných podnikateľských osobností:

Miroslav Trnka, zakladateľ Eset a nadácie Zastavme korupciu
Klaudia Valušková, podnikateľka v autobiznise (Auto Valušek), filantropka
Jana Karelová, riaditeľka Človek v ohrození, biznis kouč
Pavol Benčík, majiteľ siete Bencik Culinary Group
Martin Jaroš, communications manager METRO Cash & Carry SR

Na odmenu v hodnote 200 € sa môže tešiť aj každý z desiatich finalistov. Mediálnu podporu najlepším poskytne aj partner súťaže RTVS. Slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdanie ocenenia prebehne počas galavečera začiatkom októbra 2014. Prihláste sa už dnes prostredníctvom online formulára na www.dobrypodnikatel.sk!

foto: ilustračné

Pomôžte nájsť Dobrého podnikateľa
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM