Martin Sýkora Iné športy

Poprad bude žiť kickboxom: Jednoducho najlepší sa predstavia už o niekoľko dní!

Simply The Best 2018 pomaly klope na dvere. Ring v popradskej aréne ponúkne niekoľko zaujímavých zápasov s prívlastkom titulové! Nebude chýbať ani boj o titul majstra sveta.

Ilustračný obrázok k článku Poprad bude žiť kickboxom: Jednoducho najlepší sa predstavia už o niekoľko dní!
Foto: Peter Handzuš

Po roku diváci opäť môžu vidieť súťaž s názvom Simply The Best. Je to svetová séria, ktorá sa uskutočnila už v ôsmich krajinách. 16. marca sa táto séria predstaví aj v Aréne Poprad.

Známa séria s výbornou účasťou

„Zúčastnil som sa v Argentíne, v Belgicku, v Grécku, Poľsku i v Čechách. Je to známa séria v kickboxe, do ktorej sme vložili aj zápasy MMA a boxu. Na rozpočet, aký máme, môže potvrdiť výbornú účasť. Najväčšou hviezdou večera bude Tomáš Možný. Máme aj dohodnutý zápas o titul majstra sveta,“ konštatoval známy tréner Tomáša a zároveň spoluorganizátor podujatia Lukáš Body. „S Lukášom spolupracujem posledných 5 niekoľko rokov. Vidím na sebe obrovský progres,“ konštatoval Možný, ktorý spolu s Popradčanom Samuelom Hadzimom sľubujú, že sa diváci majú na čo tešiť.

Zdroj: YouTube.com

Známe mená, prísľub kvalitných súbojov

Na pláne je 10 zápasov v boxe, mma a v K1, kde až tri zápasy sú titulové pod organizáciou WKN. Prvý z titulových zápasov bude o slovenský titul v K1 organizácie WKN vo váhe do 81 kg. O ten sa pobije domáci Erik Matejovský z Body Gymu Poprad s Jozefom Kolodzejom z Goral Gymu Kežmarok. Druhý titulový zápas bude o Internacionálny K1 opasok WKN do 64,4 kg. V ňom sa stretne slovenská jednotka Samo Hadzima s Belgičanom Tarikom Mahilonom. Jeden z vrcholov večera bude K1 zápas o Majstra Sveta WKN, ktorý bude mať na starosti slovenská legenda Vlado Idrányi a Dylan Kolin z Francúzska! Štartovka ponúka aj ďalšie špičkové zápasy, v ktorých uvidíme česko-slovenské derby Ivana Barteka s českou legendou Petrom Vondráčkom.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM