Martin Sýkora Samospráva

Poprad opäť zverejní zoznam daňových dlžníkov na svojej webovej stránke

Mesto Poprad po roku opäť zverejní zoznam dlžníkov na daniach a miestnom poplatku. Stane sa tak 5. marca na internetovej stránke www.poprad.sk.

Ilustračný obrázok k článku Poprad opäť zverejní zoznam daňových dlžníkov na svojej webovej stránke
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Z Mestského úradu (MsÚ) v Poprade informovali, že správca dane zverejní dlžníkov, u ktorých eviduje nedoplatky na dani z nehnuteľnosti, za psa, užívanie verejného priestranstva, ubytovanie, predajné automaty a za nevýherné hracie prístroje.

„Týka sa to fyzických osôb, u ktorých nedoplatok presiahol výšku 160 eur, a právnických osôb, u ktorých nedoplatok presiahol sumu 1600 eur,“ informovala radnica na svojom webovom sídle. Dlžníci môžu svoje nedoplatky uhradiť obvyklým spôsobom, teda bankovým prevodom, poštovým poukazom alebo priamo do pokladnice mestského úradu v hotovosti, prípadne platobnou kartou. Pri platbách je dôležitý variabilný symbol, ktorý je uvedený v zasielaných rozhodnutiach alebo je možné si ho zistiť u zamestnancov oddelenia daní a poplatku na MsÚ.

Samospráva vyzýva všetkých dlžníkov, aby svoje nedoplatky uhradili najneskôr do 28. februára a vyhli sa tak zverejneniu svojho mena, respektíve obchodného mena na webovom sídle mesta.

V prípade, ak si občan alebo obchodná spoločnosť potrebuje overiť, či je dlžníkom na daniach a poplatku, môže tak urobiť na telefónnom čísle 0910 890 272 denne počas úradných hodín.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM