Monika Vengrínová Rôzne

Poprad prišiel s darčekom pre časť obyvateľov, aký tu ešte nebol: Regenerácia v akvaparku zadarmo!

Naše mesto ohlásilo zaujímavú novinku. Časť popradského obyvateľstva sa totiž môže tešiť na atraktívny relax v akvaparku zadarmo. Pre koho konkrétne je takýto darček určený?

Ilustračný obrázok k článku Poprad prišiel s darčekom pre časť obyvateľov, aký tu ešte nebol: Regenerácia v akvaparku zadarmo!
Zdroj: TASR

Prvý jesenný mesiac – október je mesiacom úcty k starším. V tomto mesiaci si viac ako inokedy pripomíname, že medzi nami žijú seniori, ktorí si zaslúžia rešpekt i poďakovanie. Myslí na to i samotné mesto Poprad, ktoré pre nich pripravilo naozaj zaujímavý darček.

Popradskí dôchodcovia z denných centier už dostávajú možnosť užiť si pobyt v Piešťanoch, ktoré pre nich mesto organizuje. Tí však, ktorým povinnosti nedovoľujú vycestovať, napríklad z dôvodu potreby starostlivosti o člena rodiny, dostanú príležitosť zregenerovať na akomsi rekondičnom pobyte priamo v našom meste.

„Pre týchto dôchodcov máme pripravený pobyt v popradskom akvaparku, kde chceme, aby im boli poskytnuté maximálne služby. Zadarmo dostanú vstup, celodennú stravu i procedúry, ktoré si vyberú,“ vysvetlil primátor mesta Poprad Jozef Švagerko s tým, že ak sa takéto pobyty osvedčia, mesto v nich bude pokračovať.

Okrem pobytu, ktorého sa tento mesiac zúčastní približne 250 dôchodcov z denných centier v meste, je pre seniorov pripravený aj kultúrny program s názvom Tretí vek sa zabáva, ktorý sa bude konať 21. októbra. „Tejto akcie sa rád zúčastním aj ja a budem sa zabávať, aj napriek tomu, že som zatiaľ ešte len druhý vek,“ dodal s úsmevom primátor.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM