Peter Handzuš Tlačové správy

Poprad zažije zaujímavý maratón. V Aréne sa predstavia jumping centrá z východu Slovenska

V sobotu 8. augusta sa Aréna Poprad premení na veľké juming centrum. Desiatky trampolíniek, skvelé ozvučenie a vynikajúci cvičitelia čakajú aj na vás. Nenechajte si újsť skákací maratón - Východoslovenský jumping.

Ilustračný obrázok k článku Poprad zažije zaujímavý maratón. V Aréne sa predstavia jumping centrá z východu Slovenska
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie Východoslovenský jumping organizuje Jumping G-sky Poprad v spolupráci s partnermi, ktorými sú mesto Poprad a ZAUDIO.

Návštevníkov čaká štvorhodinový program plný športu a zábavy pre dospelých aj deti. „Východoslovenský jumping otvorí úvodná choreografia. Po nej bude nasledovať detský jumping. Potom sa postupne predstavia viaceré jumping centrá z východu Slovenska. Okrem domácich Popradčanov tu budú aj inštruktori z Košíc či Spišskej Novej Vsi,“ informuje organizátorka Východoslovenského jumpingu Danka Ganzarčíková.

Program bude pozostávať z viacerých 45-minútových blokov, počas ktorých si budete môcť vyskúšať to najlepšie, čo sa na východe skáče. Danka Ganzarčíková chce aj pod Tatry priniesť tradíciu veľkých jumping maratónov. „Na západe sú takéto akcie bežné, no u nás zatiaľ veľmi nie,“ dodala.

Jumping je vhodný aj pre ľudí, ktorí majú problémy s kĺbami. Na jumpingu sa dokažu zabaviť a zároveň efektívne cvičiť. Lístky na Východoslovenský jumping si môžete kúpiť priamo v sieti Ticketportal, alebo si miesta môžete rezervovať na telefónnom čísle 0949 512 601. Cena vstupenky je 9 € a platní pre jednu dospelú osobu a jedno dieťa. Nenechávajte deti doma, ale zoberte ich do Arény Poprad so sebou!

Poprad zažije zaujímavý maratón. V Aréne sa predstavia jumping centrá z východu
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM