Pavol Krupka Kultúra

Popradská školáčka vydala knihu: Píše o známom spevákovi a prenasledovaní novinármi

Prváčka na jednej z popradských stredných škôl uverejňovala kapitoly fiktívneho príbehu na svojej stránke. Zaujali riaditeľa jedného vydavateľstva, ktorý jej ponúkol vydanie knihy.

Ilustračný obrázok k článku Popradská školáčka vydala knihu: Píše o známom spevákovi a prenasledovaní novinármi
Zdroj: Dnes24.sk

Jednou z hviezd súčasného hudobného neba je kanadský spevák Justin Bieber. Fanúšičky z celého sveta by urobili čokoľvek, aby sa s ním čo len nakrátko stretli. Hrdinke knihy Milujem ťa, Justin Kataríne sa podarí dostať sa do jeho blízkosti a prebudiť v ňom ľúbostné city. Najskôr si však musí zvyknúť na nové prostredie americkej stredoškolskej mládeže a spoznať lásku, ktorá o ňu veľmi nestojí. S Justinom zisťuje, ako chutí skutočný život celebrity, ktorú na každom kroku prenasledujú novinári…

Popradčanka Timea Mišenčíková sa zo svojho knižného debutu úprimne teší, podobne, ako jej kamarátky. V marci sa jej príbeh stal deviatou najpredávanejšou knihou jedného z popredných slovenských on-line predajcov. Držme jej palce a želajme jej, aby svoj rozprávačský talent ďalej rozvíjala, našla si ďalšie zaujímavé témy a jedného dňa sa stala skutočnou spisovateľkou.

Foto: martinus.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM