Martin Sýkora Hokej

Popradské líšky v novom šate: Domáce dresy skutočne stoja za to!

Popradské hokejistky sa môžu pýšiť novými dresmi. V čom vykorčuľujú na domáce zápasy? V novom šate so slovenským motívom a ženskými krivkami!

Ilustračný obrázok k článku Popradské líšky v novom šate: Domáce dresy skutočne stoja za to!
Foto: Peter Handzuš

Pôvodne iba ružová

Majstrovský tím nepracuje iba na ľade. Keďže aj hokej je ženský šport, pod Tatrami popracovali aj na estetike a výzore.

„Sú to v prvom rade ženy a potrebujú byť vždy pekné. Po osamostatnení sa od HK Poprad sme nemali žiadne logo. Vtedy sa urobili sady dresov, ale iba s nápisom Poprad. Keď sme sa finančne pozdvihli, mohli si dovoliť dať urobiť dresy aj s novým logom, ktoré stále používame,“ vysvetlil tréner Popradských líšok Ivan Bednár.

Popradské líšky - nové dresy
6
Galéria
Foto: Peter Handzuš

So srdcom a s modrotlačou

Popradské líšky mali len jednu verziu dresov – ružovú. Teraz prišiel čas aj na svetlú verziu. Nejde iba o vernú kópiu v bielej farbe. „Prišli sme s nápadom čipky. Počas tvorby dresu sa vygenerovala aj modrotlač – slovenský motív, ktorý sme na drese chceli mať,“ dodal tréner, ktorému sa nové dresy veľmi páčia. Zaujímavosťou sú aj ich tvary, ktoré nechajú vyniknúť ženské krivky. Kvôli mottu družstva Hráme srdcom za Poprad pribudlo líške na drese aj srdce.

I keď pracovných verzíí na nové hokejové ošatenie bolo viac, do kabíny sa dostali len dve možnosti – z pochopiteľných dôvodov. „Ženám to treba ukázať, tak sme im to ukázali. Ale iba dve verzie. Keď má žena veľmi na výber, nevie, čo si má obliecť," glosoval Bednár. Popradské líšky sa v nových dresoch predstavia na domácom ľade. Na zápasy u súperov budú pripravené známe ružové dresy.

Páčia sa vám nové dresy Popradských líšok?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM