Martin Sýkora Krimi

Popradskí mestskí policajti zachraňovali: Hazard so životom

Perspektívny obesenec a nahý muž na streche - aj s tým sa stretli popradskí policajti v priebehu uplynulého víkendu. Dva kuriózne prípady, dva podobné konce.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí mestskí policajti zachraňovali: Hazard so životom
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že aj mestskí policajti počas služby zažívajú kuriózne situácie, niet pochýb aj vďaka uplynulému víkendu. Hliadky popradskej mestskej polície (MsP) boli počas víkendu dvakrát privolané k situáciám, v ktorých hlavní aktéri hazardovali s vlastným životom.

Pokus o samovraždu

„Prvý prípad sa odohral v nedeľu o 19:50 hod, kedy bola hliadka MsP vyslaná na Tajovského ulicu, na ktorej sa mal podľa oznamovateľa neznámy muž s lanom vyhrážať zámerom ukončiť svoj život. Hliadka MsP privolala zdravotnícku pomoc, ktorá 46-ročného muža z Popradu odviezla do nemocničného ošetrenia,“ informoval zástupca náčelníka MsP Poprad Milan Slota.

Chcel vyskočiť z okna stanice

O necelé dve hodiny na to prijal pracovník stálej služby oznam, podľa ktorého pobiehal po streche vstupu do železničnej stanice polonahý muž. „Hliadka MsP Poprad na mieste zistila, že ide o muža, ktorý chce skočiť z okna budovy stanice ŽSR nachádzajúceho sa vo výške približne 6 metrov. Muža sa v súčinnosti so všetkými ostatnými zasahujúcimi zložkami (HAZZ, RZP a hliadky OO PZ) podarilo bezpečne zložiť na zem a následne odviezť do NsP Poprade,“ uviedol zástupca náčelníka MsP Poprad Milan Slota.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM