Peter Handzuš Rôzne

Posedenie v komunitnom centre: Vianoce aj pre rodiny v núdzi

Znovu nastal čas Vianoc, pokoja a rodinnej pohody. Práve pomôcť a potešiť druhého je v tomto období častejšie spomínané a realizované.

Ilustračný obrázok k článku Posedenie v komunitnom centre: Vianoce aj pre rodiny v núdzi
9
Galéria

Nie každému z nás je umožnené byť obdarovaným čo i len maličkosťou. Občianskemu združeniu Familiaris, v komunitnom centre BONUM vo Svite, sa to vďaka ochotným darcom a sponzorom podarilo. „V rámci komunitnej aktivity sme dňa 21.12.2016 zor­ganizovali stretnutie detí a rodičov, ktorí sú v nepriaznivej sociálnej situácii. Program bol naplnený vianočnou atmosférou, ku ktorej prispeli deti básničkami a programom,“ povedala o milej akcii jana Šoltésová z občianskeho združenia Familiaris.

Pracovníčky komunitného centra pripravili detský punč a „koláčikové posedenie“. Šťastie v očkách, úsmev na tvári a pokoj v srdiečku nepriniesli len darčeky pod vianočným stromčekom. Pre deti bolo veľkým povzbudením to, že ich vystúpenie sledovali rodičia a odmenili ich potleskom a pohladením. „Túto atmosféru a radosť by nebolo možné zrealizovať bez pomoci našich darcov,“ dodala Šoltésová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM