Peter Handzuš Futbal

Posledný duel sezóny vyhral Poprad. Pohroniu strelil v závere dva góly Kubus

V poslednom kole III. ligy východ čakali diváci exhibičný zápas prvého s druhým. Pohronie aj Poprad však nakoniec zviedli o posledné tri body tvrdý súboj.

Ilustračný obrázok k článku Posledný duel sezóny vyhral Poprad. Pohroniu strelil v závere dva góly Kubus
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Hostia postupujúci do II. ligy pricestovali do Spišskej Belej odhodlaní získať posledné body v sezóne. Proti nim sa postavili domáci Popradčania bez piatich hráčov zo základnej zostavy a s trojicou juniorov na lavičke.

V tvrdom zápase si hráči nič nedarovali a útoky sa striedali na obidvoch stranách. Dieru v obrane Popradu našli hráči hostí až v 56. minúte, keď skóroval zo šestnástky Matúš Matuškovič.

Domácim sa podarilo vyrovnať po štandardnej situáci v 81. minúte po kope Lukáša Kubusa. Tomu istému hráčovi sa podarilo jeden z jeho brejkov pretaviť do gólu aj v 87. minúte a tak sa nejlepší strelec Popradu postaral dvoma gólmi o to, že víťaz ligy FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa odchádzal spod Tatier bez bodu.

FK Poprad – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 2:1 (0:0) Góly: 81', 87' Kubus – 56' Martinkovič ŽK: 82' Palutka, 88' Bendík – 20' Sekereš, 38' Pinka, 43' Sojka

Futbal FK Poprad : FK Pohronie 2:1
20
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Posledný duel sezóny vyhral Poprad. Pohroniu strelil dva góly v závere Kubus
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM