Ľubomír Hudačko Krimi

Pozor, na tohto muža je vydaný príkaz na zatknutie za lúpež: Ján (62) sa môže pohybovať po Poprade

Polícia vyhlásila pátranie po mužovi, ktorý sa môže pohybovať po Poprade alebo okolí. Ak viete, kde Ján Husivarga (62) je, volajte na známe telefónne číslo 158.

Ilustračný obrázok k článku Pozor, na tohto muža je vydaný príkaz na zatknutie za lúpež: Ján (62) sa môže pohybovať po Poprade
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Prešove sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Jánovi Husivargovi z Prešova. Polícia po mužovi pátra na základe príkazu Okresného súdu v Prešove na zatknutie pre zločin lúpeže.

„Akékoľvek poznatky k hľadanému Jánovi Husivargovi oznámte osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Prešove, t.č. 0961 80 3371, prípade na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známe t.č. 158," uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

V meste Prešov sa totiž podľa hovorcu nezdržiava a jeho súčasný pobyt nie je známy. Mohol by sa ale pohybovať v okolí Popradu. Ján Husivarga je vysoký cca 175 cm, strednej postavy, má tmavo-plavé prešedivené vlasy a fúzy šedej farby. Popis oblečenia zistený nie je.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM