Martin Sýkora Krimi

Pozrite si FOTO: Humor za každú cenu? Po autorovi fotografie polícia pátra

Slovenskí policajti počas uplynulého víkendu začali riešiť kuriózny prípad. Ich aktivitu spustila fotografia, ktorá sa začala šíriť internetom. Páči sa vám taký zmysel pre humor?

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si FOTO: Humor za každú cenu? Po autorovi fotografie polícia pátra
4
Galéria

Informáciu o nemiestnom žarte zverejnila Polícia SR na svojom facebookovom profile. Cez víkend sa totiž na internete začala šíriť fotografia, na ktorej pod nárazníkom policajného auta skončilo mŕtve zviera.

„Niektorí z vás nám ju poslali do súkromných správ a komentárov s otázkou, či je toto normálne. Naša odpoveď je jednoznačná: nie je!“ uviedla policajná stránka na sociálnej sieti.

Slovenskí policajti nemajú zmysel pre zábavu tohto druhu. Kanadské žarty, ktoré sa týkajú týrania zvierat a nepríjemných situácií, považujú ochrancovia zákona za nemiestne. „Odsudzujeme takéto nemiestne pokusy o vtip, ktoré nemajú nič spoločné so službou v Policajnom zbore. Podobné chovanie je asi to posledné, čo verejnosť od výkonu policajtov očakáva,“ dodali policajti na facebooku. Autor alebo autori fotografie pravdepodobne nebudú mať kľudný spánok. „Už od víkendu pátrame po autorovi tejto fotografie a urobíme všetko preto, aby sa niečo podobné u nás neopakovalo,“ uzavreli policajti.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM