Tlačové správy

PREHĽAD podujatí na február: Kam vyraziť so svojimi deťmi?

Malým deťom sa treba venovať. Hrať sa s nimi, učiť ich, pomáhať im a hlavne ich zabaviť... Vo februári však môžete využiť niekoľko dní, kedy to hodíte na plecia druhým. Pozrite si prehľad všetkých podujatí, ktoré ponúka detské interiérové ihrisko VIVI LAND.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD podujatí na február: Kam vyraziť so svojimi deťmi?
Zdroj: Dnes24.sk

Víkendy s maskotmi

Zážitok pre deti s rozprávkovými maskotmi. Už v sobotu 31.1. bude vo VIVI LANDE v priebehu celého dňa maskot Kung Fu Panda.

Streda patrí tancovaniu

Od 4. februára každú stredu od 16:30 hod. sa otvorí kurz orientálnych tancov pod názvom AFRODITKY. Kurz je určený pre deti od 2 rokov. Cieľom je vytvárať priestor, kde sa môžu deti rozvíjať po fyzickej, ale aj psychickej stránke prostredníctvom rôznych pohybových aktivít.

Piatková angličtina

Od 13. februára budú piatkové popoludnia v anglickom jazyku s jazykovou školou TARGET. Vaše dieťa bude milovať cudzie jazyky. Metódou Wattsenglish sa naučí po anglicky prirodzene a hlavne zábavnou formou. Vďaka nej a špecializovaným anglickým native lektorom sa už aj naši najmenší naučia prirodzene reagovať na angličtinu a odbúravať bariéru komunikovať v cudzom jazyku.

Kúzelnícke zázraky

22. februára sa môžete tešiť na MAGIC SHOW – vystúpenie kúzelníka WOLFA. Čaká vás hodina plná smiechu a zábavy. Kúzelník má pripravené okrem kúziel aj jednoduché „streštené“ tance prispôsobené ich veku.

Detské ihrisko VIVI LAND môžete navštíviť denne, v pondelok od 13:00 do 19:00 hod. a od utorka do nedele od 9:00 do 19:00 hod. Oči vašich drobcov sa rozžiaria už pri vstupe do detského ihriska. Na ploche 800 m2 na vás čaká priestor prispôsobený potrebám rodičov a detí. Šmýkaľky, guličkový bazén, hrad, hojdačky, trampolína… To je len kúsok z toho, na čo sa môžu vaše deti tešiť v našom ihrisku.

„Nezabudli sme ani na rodičov. Čaká na nich príjemné posedenie v blízkosti detí pri dobrej káve, horúcej čokoláde a širokej ponuke nealko nápojov. Vieme u nás zabezpečiť stráženie detí. S deťmi si môžete u nás tvoriť a zabávať sa. Okrem toho môžete deťom usporiadať aj narodeninovú alebo meninovú oslavu. Máte k dispozícií naše kompletné služby spojené s jedinečným zážitkom,“ povedala pre náš portál Mária Fridmanová, prevádzkarka ihriska VIVI LAND.

VIVI LAND
Karpatská 17
058 01 POPRAD
0905 506 507

VIVI LAND na Facebooku

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Detské ihrisko VIVI LAND v Poprade
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM