Martin Sýkora Krimi

Preklínal čašníčku, napadol chlapa: Posedenie v krčme skončilo za mrežami

Prečo všetko sa dá dostať za mreže ukázal prípad zo Spišskej Teplice. Neostalo len pri nadávkach, prišlo aj fyzické násilie, útočník skončil v putách.

Ilustračný obrázok k článku Preklínal čašníčku, napadol chlapa: Posedenie v krčme skončilo za mrežami
Zdroj: TASR

56-ročnému Jozefovi z obce Spišská Teplica pri popíjaní pravdepodobne preplo v hlavne ovládač. Stačilo, že čašníčka podguráženému hosťovi už nechcela naliať a problém bol na svete.

„Jozef v piatok (2.12.2016) vo večerných hodinách pod vplyvom alkoholu začal preklínať čašníčku v jednom z pohostinstiev v Spišskej Teplici, nakoľko mu odmietla načapovať pivo (muž už bol značne pod vplyvom alkoholu). Stále dookola vykrikoval, že žena bude do konca života chorá, že ju jeho bytosť navštívi po nociach a rozloží ju od hlavy po kolená,“ opísala priebeh udalostí Jana Migaľová z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove.

Neostalo len pri preklínaní a verbálnom útoku, ktorý už sám osebe nahnal čašníčke strach. Týmto správaním Jozef budil verejné pohoršenie, vulgárne nadával aj mužovi menom Štefan, ktorého neskôr aj bezdôvodne fyzicky napadol. Mladá čašníčka neváhala a privolala políciu.

„Pán Jozef bol po príchode policajnej hliadky zadržaný, obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala Migaľová.

Prípad vyšetruje Obvodné oddelenie Policajného zboru vo Svite. Jozef bol obvinený z prečinu výtržníctva, ak sa mu vina preukáže hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM