Simona Ivančáková Rôzne

Preštudujte si, aké počasie čaká Poprad cez víkend: Predpoveď špeciálne určená pre naše mesto!

Oddych cez víkend padne dobre každému. Aby ste si však vedeli správne vybrať aktivity, ktorými strávite voľné dni, určite oceníte podrobnú a aktuálnu predpoveď a to navyše ako šitú pre Poprad. Už teraz si tak môžete pozrieť, aké počasie nás čaká počas voľných dní.

Ilustračný obrázok k článku Preštudujte si, aké počasie čaká Poprad cez víkend: Predpoveď špeciálne určená pre naše mesto!
Zdroj: TASR

Šikovný pomocník, ktorý vám vždy ukáže, na aké počasie sa treba nachystať. To je novinka, ktorú nájdete na webe Poprad 24, na lište vľavo pod kalendárom. Stačí vám jedno kliknutie a hneď si môžete preštudovať predpoveď na najbližšie dni a čo najlepšie sa podľa nej pripraviť na víkend.

Vďaka údajom, ktoré dodáva Nórsky meteorologický inštitút (MET Norway), si dokážete dokonca pozrieť hodinovú predpoveď pre mesto Poprad.

Vo forme časového harmonogramu v predpovedi nájdete nielen očakávanú teplotu na jednotlivé hodiny, ale aj symboly (dážď, oblačnosť, sneženie …), informáciou o rýchlosti vetra a o čase východu a západu slnka. Ak chcete vedieť, aké počasie nás v Poprade čaká počas tohto víkendu, stačí kliknúť TU!

Čítajte tiež:

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Popradčanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Kuriozita v Poprade, o ktorej vie málokto: Tipnite si, koľko ľudí býva na tejto ulici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM