Tlačové správy

Príďte si po úver na bývanie s nízkym úrokom: A ten vám neskôr ešte znížia!

Obnova bývania veru nie je lacná záležitosť. O kúpe bytu alebo výstavbe rodinného domu ani nehovoriac. Len málokto si môže dovoliť investovať do svojho bývania v hotovosti. Väčšina ľudí je odkázaných na pôžičku z banky.

Ilustračný obrázok k článku Príďte si po úver na bývanie s nízkym úrokom: A ten vám neskôr ešte znížia!
Zdroj: Webnoviny.sk

Tak ako sa nové či vynovené bývanie stane vaším domovom na dlhé roky, dlhoročné partnerstvo vznikne aj medzi vami a vašou bankou. Jedno z najlepších riešení predstavujú úvery na bývanie, po ktoré si teraz môžete prísť do Prvej stavebnej sporiteľne.

Výhodne a s garanciou

Štandardnú úrokovú sadzbu všetkých našich medziúverov sme do konca augusta 2014 znížili až o 1,2 %! V súčasnosti sa začína už od 3,69 % ročne (neplatí pre spotrebiteľské úvery). Je to historicky najnižšia neakciová úroková sadzba v histórii PSS. Ak ju chcete mať aj vy, potrebné je len, aby ste boli členom našej širokej rodiny stavebných sporiteľov a aby ste tento svoj medziúver založili nehnuteľnosťou – rodinným domom, bytom alebo stavebným pozemkom.

Určite vás zaujíma, ako dlho sa budete môcť tešiť z nízkej úrokovej sadzby. Prvá stavebná sporiteľňa garantuje úroky medziúverov na šesť rokov. Od vzniku banky (v r. 1992) však ani raz nedošlo k zvyšovaniu úrokov počas splácania úveru na bývanie. Presnejšie, od začiatku splácania medziúveru až po splnenie zákonom stanovených podmienok na získanie stavebného úveru. Pýtate sa, čo sa stane potom? Nie, neobávajte sa, nárast nehrozí. Práve naopak. Úrokovú sadzbu vám znížime – dokonca až pod 3 percentá. Prvá stavebná sporiteľňa poskytuje stavebné úvery s úrokom už od 2,9 % ročne, ktorý sa nezmení až do úplného splatenia.

Ušetrite na poplatku

A ešte jedna dobrá správa. Poradíme vám, ako ušetriť na poplatkoch. Všetky voliteľné medziúvery bez založenia nehnuteľnosti a tiež stavebné úvery poskytuje PSS, do konca augusta 2014 bez poplatku za spracovanie. Pri ostatných medziúveroch vám odpustíme tento poplatok vtedy, ak si zoberiete úver napríklad na modernizáciu svojho bytu v bytovom dome, ktorý práve podstupuje obnovu vďaka úveru z Prvej stavebnej sporiteľne. Na ilustráciu: Ak patríte k našim sporiacim klientom a rozhodnete sa napríklad pre 40-tisícový úver na bývanie, ktorý u nás ani nemusíte založiť nehnuteľnosťou, na poplatku za jeho spracovanie ušetríte takmer 500 €.

Viac informácií získate u obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, alebo na čísle 02/58 55 58 55 či na www.pss.sk.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM