Monika Vengrínová Tlačové správy

Príďte si užiť kopec zábavy: Slovanet bude opäť hľadať Zdena z Popradu

„Kaufland kúpil Zdeno z Popradu“. Tieto slová raz našla v zdanlivo nenápadnej zahraničnej skladbe dvojica Junior a Marcel. Z tejto vtipnej fonetickej zámeny textu vznikla rozhlasová relácia, ktorú Slovanet už po druhýkrát prinesie medzi ľudí, a to v piatok 1. augusta od 13:00 do Aquacity Poprad.

Ilustračný obrázok k článku Príďte si užiť kopec zábavy: Slovanet bude opäť hľadať Zdena z Popradu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavú podobu známej rubriky Zdeno z Popradu z rozhlasového vysielania Fun rádia priniesol telekomunikačný operátor Slovanet naživo už minulé leto. Podujatie sa vtedy konalo pred popradskou arénou a našiel sa aj Zdeno z Popradu, o ktorom sa v prerobenom texte spieva. „Keďže máme prázdninové obdobie, rozhodli sme sa naše hľadanie presunúť do letného prostredia Aquacity Poprad,“ upresnil riaditeľ úseku podpory predaja Ján Michlík. Moderátorom nemôže byť nik iný ako známy spíker ranného vysielania a rubriky Fun rádia Marcel Forgáč.

„Počas existencie relácie sme sa stretli s veľmi originálnymi textami a veríme, že nás návštevníci opäť prekvapia niečím zaujímavým,“ teší sa Marcel. Pre obecenstvo bude pripravených množstvo zábavných súťaží o zaujímavé výhry, pre víťazného Zdena a pre ostatných súťažiacich účastníkov má Slovanet pripravené atraktívne výhry v podobe internetu zadarmo a množstva vecných cien. Divákov v akomkoľvek počasí roztancujú animácie vo vode či tanečné vystúpenie latino skupiny Sangre Nueva, ako aj adrenalínová Trial šou.

A navyše, pokiaľ aspoň dve časti vášho oblečenia budú v zelenej farbe, budete mať okrem skvelého zážitku aj zvýhodnený vstup do Aquacity.

Slovanet hľadá Zdena z Popradu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM