Peter Handzuš Basketbal

Proti Ruži si zahrali všetky dievčatá. BAM Poprad sa pripravuje na dôležitý zápas v Košiciach

Zápas medzi BAM Poprad a MBK Ružoberok mal jednoznačného favorita. Popradské basketbalistky ale flintu do žita nehádzali a po dlhšej pauze sa chceli v stredu dostať do tempa pred dôležitým zápasom proti Cassovii Košice.

Ilustračný obrázok k článku Proti Ruži si zahrali všetky dievčatá. BAM Poprad sa pripravuje na dôležitý zápas v Košiciach
Foto: Peter Handzuš

Ženský basketbal sa hral netradične v stredu. Divčatá BAM Poprad nastúpili v Aréne Poprad proti MBK Ružomberok. Ruža je tri kolá pred koncom základnej časti na treťom mieste, Poprad na piatom. V zápase si zahralo všetkých dvanásť hráčok z domácej lavičky.

„Bol to zaujímavý duel. Jediné, čo mi, vadí je to, že proti Ružomberku sa nám stále zraní nejaká hráčka. Už ma to desí, lebo minule nám zranili Pavlendovú, teraz Theiner. To ma trocha znepokojilo, ale povedal by som, že sme hrali solídne. Boli úseky, za ktoré môžeme dievčatá pochváliť, ale boli aj úseky, kde sme zlyhali,“ povedal po zápase domáci tréner Igor Skočovski. Dôvodom menších zaváhaní bolo podľa neho aj striedanie všetkých hráčok z lavičky.

Zápas proti Ružomberku považoval tréner za predzápas pred dôležitým stretnutím s Cassoviou Košice, ktorý čaká BAM Poprad už túto sobotu. Popradčanky chcú udržať piate miesto, no Cassovia svojimi výkonmi ukazuje, že body len tak ľahko nepustí. Tréner Skočovski sa chce na tento dôležitý zápas poriadne pripraviť. „Sme jediné neporazené družstvo z ich strany v spodnej štvorke a verím, že to tak aj ostane,“ dodal Igor Skočovski.

BAM Poprad – MBK Ružomberok 44:75 (18:22, 7:17, 8:16, 11:20)
Najviac bodov: Petríková 10, Kudličková 8, Jacková 7 – Tetemondová 20, Baburová Alexandra 12, Sujová a Baburová Dominika po 11

BAM Poprad - MBK Ružomberok
44
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM