Martin Sýkora Rôzne

Prvá dáma Tatier už má svojich krstných rodičov: Hotel Lomnica sa ujal žezla

Minulý piatok prijalo pozvanie viac ako 200 hostí, aby spoločne otvorili brány hotela a pripili si na novú etapa, ktorá tento tatranský hotel čaká.

Ilustračný obrázok k článku Prvá dáma Tatier už má svojich krstných rodičov: Hotel Lomnica sa ujal žezla
Zdroj: Hotel Lomnica

Večer plný hviezd

Hotel Lomnica je už oficiálne otvorený. Prvá dáma Tatier sa dočkala aj svojich krstných rodičov.

„Hovoria mi Prvá dáma Tatier. A pokojne aj najstaršia. Veď už mám neuveriteľných 123 rokov a po dlhom čase opäť otváram svoje brány pre Vás. Pre mňa je to výnimočná chvíľa. Zažite jedinečnosť tohto okamihu spolu so mnou," týmito slovami vítala svojich hostí Prvá dáma v piatok 27. januára.

Minulý piatok prijalo pozvanie viac ako 200 hostí, aby spoločne otvorili brány hotela a pripili si na novú etapa, ktorá tento hotel čaká. „To, čo niekto nechal chátrať 20 rokov, sa nám podarilo zrekonštruovať a zachrániť za 20 mesiacov. Hotelu sme opäť vrátili noblesu a eleganciu, ktorá mu vždy patrila. Našim cieľom je, aby hotel mal srdce a dušu,“ povedala generálna riaditeľka hotela Zuzana Kovaľová.

Celý večer sa niesol v znamení viacerých prekvapení. Úvod patril Adriane Kučerovej a krásnej opernej árii. Počas celého galavečera sprevádzal hostí známy moderátor Martin Pyco Rausch Krstnými rodičmi hotela sa stali Adriana Kučerová a Martin Huba. Tí zapriali Prvej dáme len to najlepšie, hlavne veľa spokojných hostí a nech ju už nikdy nepostretne to, čo zažila. Následne všetci spoločne odomkli veľkým kľúčom, ktorý bol špeciálne vyrobený na túto príležitosť dvere hotela.

Hotel Lomnica Krst 01/2017
5
Galéria
Zdroj: Hotel Lomnica

Na svoje si prišiel jazyk, uši aj bránica

Počas večera svoje umenie predstavil aj executive chef Gabo Kocák. So svojim tímom pripravili špeciálny interkatívny bufet kedy oči jedli. Hostia si pochutnali na rôznych špeciálnych kombináciách. „Dôraz kladieme na čerstvosť a sezónnosť. Väčšina našich dodávateľov sú gazdovia, malí producenti do 100 km od nás. To je garancia toho, že hosťom naservírujeme na tanier vždy všetko v 100% kvalite,“ uviedol Gabo Kocák.

Veľkým prekvapením večera bola premiéra filmu Pamätníci, ktorý vznikol ako výsledok kampane, kedy manažment hotela pátral po histórii hotela. 30 minútový dokument povedal všetko a máloktoré oko ostalo suché. Či už od smiechu alebo dojatia.

„Keď sme spúšťali túto kampaň netušili sme aký bude záver a čo odhalíme. Samy sme veľmi prekvapení, že vznikol tak hodnotný dokument. Len teraz sme pochopili kto bol Hotel Lomnica v minulosti a vďaka filmu sme spoznali množstvo ľudí, ktorí v tomto hoteli pracovali a veľa z nich stretli aj svojich manželov, manželky,“ dodáva marketing & PR manažérka Lenka Maťašovská.

O večernú zábavu sa postaral Peter Lipa so svojou kapelou a jeho špeciálny hosť Milan Lasica. Páni svojim humor zabávali všetkých a piesne vytiahli do tanca mladšie aj staršie ročníky. „Ako poďakovanie sme hosťom pripravili pri odchode špeciálne darčeky. Každý dostal publikáciu Ján Hála, ktorú sme vydali špeciálne ku výstave, ktorú máme v našej hotelovej galérii. V našej vlastnej krabičke čakalo malé sladké prekvapenie – Lomnica cake,“ dodala na záver Zuzana Kovaľová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM