Pavol Krupka Rôzne

Prváci sa stali naozajstnými školákmi

Základná škola s materskou školou na Dostojevského ulici v Poprade každoročne prijíma do "žiackeho cechu" svojich nových žiakov. Aj v piatok popradskí prváčikovia dostali do rúk symbolické potvrdenie, že sú riadnymi žiakmi školy. Zároveň s

Stovka prvákov, ich rodičia a súrodenci zažili v telocvični školy chvíle, na ktoré asi nikdy nezabudnú. Hrnček s ručne maľovaným menom im bude pripomínať, že sa stali žiakmi najväčšej popradskej školy a že získali „všetky výsady“, ktoré sú s tým spojené.

Samozrejme, ku škole patria aj povinnosti, a tie väčšina z nich už od začiatku septembra berie vážne. Konštatoval to vo svojom príhovore aj riaditeľ školy Milan Sentpétery. Jeho zástupkyňa Jela Melikovová prváčikom popriala, aby deň s magickým dátumom 11. 11. 2011 pre nich znamenal symbolické vykročenie ľavou nohou.

Pre žiačikov boli pripravené aj zábavné súťaže, spoločne sa spievali „prvácke“ piesne a so svojimi tanečnými a fitnes choreografiami vystúpili členky domáceho klubu športovej gymnastiky GY-TA.

Prváci sa stali naozajstnými školákmi
1
Galéria
ImatrikulaciaDostojevskeho
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM