Peter Handzuš Futbal

Prvý bezgólový domáci zápas FK Poprad: Deľba bodov so Skalicou

FK Poprad odohral v sobotu jeden z ťažších domácich zápasov. Skalica vzdorovala až do konca a gól diváci nevideli žiaden.

Ilustračný obrázok k článku Prvý bezgólový domáci zápas FK Poprad: Deľba bodov so Skalicou
36
Galéria
Foto: Peter Handzuš

V popradskom Národnom tréningovom centre videli diváci súboj dvoch vyrovnaných tímov. Skalica bola pred zápasom v tabuľke na 3. mieste, o dva body pred štvrtým Popradom. Ak by domáci bodovali naplno, mohli v tabuľke Skalicu vymeniť.

Skalica neprišla do Popradu len brániť a od úvodných minút to bolo vidieť. Brankári na obidvoch stranách sa na nedostatok práce sťažovať nemohli. Domáci aj hostia sa do šancí dostávali, no ani na jednej strane gól do poslednej minúty nervózneho zápasu nepadol.

FK Poprad – MFK Skalica 0:0

Foto: Peter Handzuš

“Pred zápasom by sme bod brali, ale po danom priebehu myslím, že sme body stratili. Zahrali sme vynikajúci zápas, ale namali sme šťastie v koncovke. Som spokojný, lebo pred troma dňami sme hrali ťažký pohárový zápas proti Ružomberku,” povedal po zápase tréner hostí Jozef Kostelník.

“Bol to zápas, v ktorom sa stretli dve družstvá z hornej polovice tabuľky a bolo to vidno. Bol to zbytočne nervózny zápas, ale medzi Skalicou a Popradom to takto je. Škoda, že sme nevyhrali. S bodom sme spokojní, ale tento zápas sme chceli vyhrať,” zhodnotil zápas domáci tréner Jaroslav Belejčák.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM