Webnoviny - Hokej

Puky sa od tyčiek odrážali správne, myslí si brankár HC Lev

Hokejistom klubu HC Lev Poprad sa v utorok podarilo dosiahnuť ďalšie víťazstvo v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), keď v domácom prostredí zdolali Sibir Novosibirsk 3:2 po samostatných nájazdoch.

POPRAD 5. októbra (WEBNOVINY) – O triumfe zverencov Radima Rulíka rozhodol nájazd Karla Pilařa. V riadnom hracom čase sa do streleckej listiny zapísali Ľuboš Bartečko a Tomáš Netík. Po zápase bol veľmi spokojný gólman domáceho kolektívu Tomáš Duba, ktorý síce inkasoval iba dvakrát, ale ďalších päť pukov skončilo na konštrukcii bránky.

„Mali sme poriadny kus šťastia. Tie puky sa od tyčiek odrážali na správnu stranu. Môžu za to určite oslabenia, aj keď si nemyslím, že sme toľko faulovali. Našťastie sme to dnes dokázali otočiť a zápas sme zvládli,“ cituje oficiálna stránka popradského mužstva T. Dubu.

„Prvýkrát sme otočili zápas, v ktorom sme prehrávali. V tretej tretine sme do toho vleteli a prvý gól nám veľmi pomohol. Potom sme si už verili, že zvíťazíme,“ pokračoval 30-ročný český brankár, ktorý ďalej prezradil, čo sa dialo v šatni popradského mužstva po druhej tretine za nepriaznivého stavu 0:2: „Všetci sme si povedali, že takto to ďalej nejde. Druhá tretina bola zlá a keď chceme v tejto lige uspieť, tak musíme makať, vedieť otočiť zápas a ukázať charakter. Nám sa to v poslednej časti podarilo a sme radi.“

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM