Tlačové správy

Raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa do sýtosti vybláznia!

Šmýkačky, guľôčkový bazén, hrad, hojdačky, trampolína... To je len kúsok z toho, na čo sa môžu vaše deti tešiť v novom interiérovom ihrisku. Kým si ony budú energiu vybíjať, vy ju môžete naberať kávičkou a relaxom.

Ilustračný obrázok k článku Raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa do sýtosti vybláznia!
Zdroj: Dnes24.sk

V decembri oslávi svoje 1. narodeniny detské interiérové ihrisko s kaviarňou VIVI LAND, ktoré otvorili v Ochodnom centre A1 vo Svite na II. poschodí (vchod zo severnej strany budovy). Ihrisko je rozdelené na dve časti, na hernú kobercovú časť a na časť s posedením (pre rodičov aj deti).

Zariadenie prevádzky je určené deťom od 2 – 13 rokov, ale aj pre rodičov s menšími deťmi (je tu možnosť deti prebaliť, nakojiť, prípadne im jedlo u nás zohriať).

Ihrisko plné možností

Na ihrisku sa nachádza kombinovaná zostava šmýkačiek, interiérový hrad, zostava preliezačiek, suchý guľôčkový bazén, hojdačky, trampolína, priestor na hru, kreslenie a ina iné činnosti. Je tu dostatok priestoru na hraniefutbalu, basketbalu, pozemného hokeja, ale aj biliardu. Všetky zariadenia majú bezpečnostné certifikáty.

„Naším cieľom bolo vytvoriť bezpečný a podnecujúci priestor na hru, vytvoriť priestor na trávenie voľného času rodín s malými deťmi, posilňovať komunitu a poskytnúť množstvo zábavných chvíľ,“ vraví Róbert Šimo z Vivi Landu.

Rodičia si oddýchnu a zrelaxujú

Dôležité je, aby sa hostia cítili príjemne, a preto je zriadená aj kaviarenská časť, v ktorej si môžu všetky vekové kategórie (nielen mamičky s deťmi) oddýchnuť a vychutnať množstvo rôznych pochutín. V ponuke majú výbornú taliansku kávu, horúcu čokoládu, čaje, nealko nápoje a koláčiky.

Celý priestor je prispôsobený potrebám rodičov a detí. Vo Vivi Lande nezabudli ani na miesto, kde môžu mamičky v pokoji dojčiť dieťatko a prebaliť ho. Pre staršie deti je pripravená stolička na kŕmenie, na toaletách stupienky a nočníčky pre najmenších.

Ďalšie možnosti pre deti: Rozvoj tvorivosti a vzdelávanie

Od februára otvorili kurz Cvičenie rodičov s deťmi od 3 mesiacov do 3 rokov. „Cieľom kurzu je informovať rodičov o psychomotorickom vývoji dieťaťa, naučiť spôsoby vhodnej stimulácie smerujúce k všestrannému vývoju dieťaťa, rozvíjať citlivou a hravou formou základné pohybové vzorce u detí a u rodičov ich znovuobjavenie, a tiež orientáciu, koordináciu pohybu, jemnú a hrubú motoriku,“ vysvetľuje Šimo.

Vybrané dni sú vo Vivi Lande tématicky zamerané na tvorivé dielne: maľovanie na tvár, maľovanie na sklo, kamene, textil, výroba valentínskych, vianočných, veľkonočných ozdôb a darčekov, pletenie z papiera a rôzne iné. Navyše, rodičia môžu využiť aj možnosť usporiadania detských osláv.

„Plánujeme tiež otvoriť kurz angličtiny pre detičky s cieľom vytvárať pozitívny vzťah k angličtine. Čím skôr sa u dieťatka s výučbou jazyka začne, tým skôr si vybuduje trvalejší a pevnejší základ pre budúce používanie jazyka,“ hovorí o budúcich možnostiach pre deti.

Zariadenie je otvorené v pondelok – piatok od 09.00 hod. do 17.00 hod., a v sobotu od 09.00 hod. do 12.00 hod. Pobyt na ihrisku je spoplatnený 2 € za 1 dieťa, rodičia alebo sprevádzajúca osoba má vstup zdarma.

Kontakt: 0905 506 507

www.facebook.com/ViviLandSvit

Raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa do sýtosti vybláznia!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM