Prokop Slováček Rôzne

RANNÁ ŠTVORKA: Bude to umelecký deň, ktorému zavládne sexbomba

Umelci s obrovským talentom a výsledkami. Takí sa narodili v tento deň. Aj význam mena Robert je slávny. Za všetkých im zaspieva Tom Jones.

Ilustračný obrázok k článku RANNÁ ŠTVORKA: Bude to umelecký deň, ktorému zavládne sexbomba
Zdroj: internet

Počasie

S občasnými lokálnymi búrkami sa určite stretneme na viacerých miestach na Slovensku, ale vo všeobecnosti môžeme rátať so slnečným až polooblačným počasím. Najvyššia denná teplota bude do 25 stupňov, len slabý vietor.

Blahoželania Róbertom

Meno Róbert má nemecký pôvod a jeho význam je „slávny“. Róbertovia sa chopia každej príležitosti. Môžeme ich vidieť v ustavičnej činnosti. Od mladosti sú veľmi zruční a uvedomujú si svoju profesionálnu hodnotu. Môžu byť presvedčivými obchodníkmi alebo politikmi. Pri zvádzaní žien využívajú svoj šarm. Vedia sa v živote obracať a nevzdávajú sa. Sú nesmierne životaschopní, dobre odolávajú únave.

PREČÍTAJTE SI AJ: OBRAZOM: Dračie lode ohurujú veľkosťou i históriou. Cez víkend sa plavili v Piešťanoch

Stalo sa na Slovensku

1927 – Narodila sa v obci Čáry divadelná a filmová herečka MÁRIA KRÁĽOVIČOVÁ.

1931 – Narodila sa v Leviciach divadelná a filmová herečka MAGDA PAVELEKOVÁ. V roku 2013 bola uvedená do Siene slávy ankety OTO (Osobnosť televíznej obrazovky). Zomrela 20.7.2015.

Stalo sa vo svete

1965 – Japonská firma Sony predstavila vôbec prvý domáci videorekordér. Videozáznam na ňom bol čiernobiely.

1953 – Narodil sa český folkový spevák, skladateľ a hudobník JAROMÍR NOHAVICA i česká divadelná a filmová herečka LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÁ, známa ako Popoluška z filmovej rozprávky Tři oříšky pro Popelku z roku 1973.

Skladba dňa

V roku 1940 sa narodil Tom Jones, vlastným menom Thomas Jones Woodward. V roku 1964 sa jeho manažérom stal Gordon Mills a zmenil mu meno na Tom Jones podľa rovnomenného filmu. Vybrať jeden z jeho hitov bolo ťažké, ale nakoniec predsa len jeden zvíťazil.

Tom Jones
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM