Martin Sýkora Hokej

Rapáč opäť v drese kamzíkov: Útočník si oblečie staronový dres

Novou posilou hokejového tipsportligistu HK Poprad sa stal útočník Branislav Rapáč. Po angažmáne v českých Pardubiciach sa kamzík vracia domov.

Ilustračný obrázok k článku Rapáč opäť v drese kamzíkov: Útočník si oblečie staronový dres
Zdroj: TASR

Dvadsaťtriročný krídelník sa dohodol s vedením klubu na spolupráci a už v piatok mal nastúpiť na zápas 14. kola Tipsport Ligy na ľade Nových Zámkov. Informovala o tom webstránka „kamzíkov“.

Rapáč iba nedávno ukončil svoje pôsobenie v českom extraligovom klube Dynamo Pardubice. V aktuálnej sezóne nastúpil v drese „pernikárov“ na 10 duelov, v ktorých sa strelecky nepresadil a zaznamenal iba tri asistencie. Do českej extraligy prišiel v priebehu minulej sezóny po tom, čo sa mi darilo práve v drese HK Poprad. Za Poprad vlani odohral 32 zápasov, v ktorých získal 28 bodov (10+18).

„V Pardubiciach som po príchode nového trénera nedostával priestor, a preto som chcel ísť niekde inde, pretože som ešte mladý chlapec a chcem hrať a nie sedieť na lavičke. Prvé čo mi napadlo bol návrat domov. Vrátiť sa domov pre mňa znamená pod Tatry. Bolo to už len na tom, či tu bude ochota dohodnúť sa na spolupráci. Nakoniec som veľmi prekvapený, že Poprad mi vytvoril viac-menej rovnaké podmienky, aké som mal v Pardubiciach. Potrebujem znova dostať chuť do hokeja. Mal by som hrať v prvých dvoch útokoch a bodovať. Verím, že sa to obráti a výsledky budú lepšie. Je tu dobrá partia a kvalitné mužstvo a ja verím, že začneme vyhrávať,“ povedal pre webstránku popradského klubu Branislav Rapáč, ktorý sa predstaví už v piatkovom dueli na ľade Nových Zámkov. V stretnutí nastúpi v drese s číslom 10.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM