JAB Rôzne

Rozhovor s najkrajšou ženou Spiša: Toto na seba prezradila atraktívna Tatiana (18)

Jej kraľovanie sa blíži ku koncu. Už v júni spoznáme novú Miss Spiša. Čo všetko tej aktuálnej miss účasť v súťaži dala aj to ako si užila svoju výhru, nám najkrajšia Spišiačka prezradila v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s najkrajšou ženou Spiša: Toto na seba prezradila atraktívna Tatiana (18)
Zdroj: archív T. Bazárová

Študentka hotelovej akadémie Tatiana Bazárová (18) je takmer už rok najkrajšou ženou Spiša. Svojím titulom sa bude pýšiť však už iba niečo cez dva mesiace. 17. júna na jubilejnom dvadsiatom ročníku súťaže krásy odovzdá svoju korunku novej Miss Spiša. O tom či je s tým zmierená aj čo jej účasť v tejto súťaži priniesla porozprávala pre náš portál.

Takmer pred rokom si vyhrala súťaž krásy, zmenila táto súťaž niečo v tvojom živote?

Áno, presne tak, o chvíľku tomu bude rok, čo som si prevzala korunku. Zmenila, cítim to sama na sebe a viem, že aj ostatní ma vnímajú trochu v inom uhle pohľadu. Zmenila som pohľad na svet, moje okolie a na veci, ktoré som kedysi brala za najpodstatnejšie, no teraz viem, že to boli úplné drobnosti, ktorými som sa zapodievala. Som síce aj o rok staršia, no to číslo ma nezmenilo, viem, že práve tá súťaž ma vystavila pár skúškam, vďaka ktorým som teraz tým, kým som. Hlavne čo sa týka samostatnosti a potrebe byť zodpovedná sama za seba v akejkoľvek situácii, pretože spoľahnúť sa môžem na stopercent jedine na seba.

Čo všetko si absolvovala ako Miss Spiša ?

Tesne po súťaži som ešte musela dokončiť školský rok, takže fotenie a veci týkajúce sa modelingu šli bokom. Začiatkom prázdnin som s rodinkou dovolenkovala a potom prišlo fotenie a rôzne akcie s našou pani šéfkou a všetky boli vynikajúce. Stretla som množstvo nových zaujímavých ľudí a ich ešte zaujímavejších životných príbehov. Užívala som si každú sekundu, proste zážitkov počas súťaže aj po nej je neskutočné množstvo.

Hlavnou cenou pre najkrajšiu ženu Spiša bola dovolenka na Floride, už si ju absolvovala?

Čo sa týka tejto ceny, peniažky, ktoré som od sponzora dostala a veľmi pekne za ne ďakujem som nevyužila na letenky tam, ale do Londýna, kde budem toto leto pracovať. Rozhodla som sa tak a neľutujem. Momentálne je pre mňa podstatná prax v zahraničí a angličtina pred maturitou a výškou. No ostatné veci, ktoré som vyhrala si naplno doslova užívam.

Už čoskoro sa bude voliť nová miss Spiša a ty jej odovzdáš korunku. Nebude ti to ľúto?

Určite nie. Teším sa na ten večer ako malá. Neviem sa dočkať, kedy budem môcť podať ruku a odovzdať „žezlo“ mojej nástupkyni. Veď o tom tá súťaž aj je – každá má tu možnosť „nebyť najkrajšou, no najlepšou“ a som veľmi zvedavá, ktorej slečne sa podarí tentoraz očariť porotu.

Uvažovala si ešte nad účasťou v inej súťaži. Napríklad Miss Slovensko?

Popravde ani nie. Miss Spiša bola super skúsenosť do života a to mi zatiaľ stačí. Je to skvelý pocit mať pri mene ešte titul „miss“ no moje životné priority tak trošku odbiehajú od budúcnosti modelky alebo niečoho na ten spôsob. No ako sa vraví, čo sa má stať sa stane.

Budúci rok ťa čaká maturita ako sa na ňu pripravuješ, myslíš si že budeš mať stres pred skúškou dospelosti?

Pripravujem sa na ňu priebežne už od prvého ročníka. Momentálne to ešte nejako neprežívam keďže som ešte nemám ukončený tretí ročník, ale ten predmaturitný stres určite u mňa nastane. Neviem sa dočkať :)

Aké sú tvoje plány po skončení hotelovej akadémie?

Najradšej by som hneď nastúpila na výšku a venovala sa jej. Veľmi ma to ťahá do zahraničia, no bojím sa, že peniaze ma tak ovplyvnia, že sa na školu vykašlem. Uvažujem nad tým dennodenne, čo by bolo najlepšie. Možno mi ten čas počas jedného roka ešte ukáže správny smer. Teda aspoň v to dúfam.

Môže vás zaujímať:

Miss Spiša počas svojho kraľovania absolvovala množstvo akcií
9
Galéria
Zdroj: archív T. Bazárová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM