Marcel Mojžiš Krimi

Rozruch pod Tatrami: Na dverách výťahu bol nájdený desivý odkaz, polícia evakuovala niekoľko inštitúcií!

Rušné momenty pod Tatrami. Muži zákona evakuovali niekoľko inštitúcií a zabezpečili pred prístupom verejnosti. Tu sú ďalšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Rozruch pod Tatrami: Na dverách výťahu bol nájdený desivý odkaz, polícia evakuovala niekoľko inštitúcií!
Zdroj: TASR

Polícia informovala, že ráno bol na dverách výťahu na daňovom úrade v Kežmarku nájdený papier s textom, v ktorom sa anonym vyhrážal rozmiestnením bômb v Kežmarku.

„Bomby mali byť umiestnené v bankách, mestskom úrade, domove dôchodcov a jednom z obchodných domov. Polícia ihneď po prijatí oznámenia uvedené inštitúcie evakuovala a zabezpečila pred prístupom verejnosti,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Priestory boli následne za účasti pyrotechnika a psov určených na vyhľadávanie výbušnín prehľadané. „Ani v jednom z nich sa bomba nenašla. Po vykonaní prehliadok boli budovy opätovne sprístupnené. Polícia list s textom zaistila a bude zaslaní na expertízne skúmanie. Prípad vyšetruje kežmarský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin šírenia poplašnej správy,“ povedal krajský policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM