Ľubomír Hudačko Krimi

Rozsiahla akcia policajtov v našom kraji: V nasadení vyše 100 príslušníkov, kontroly áut aj ľudí vo veľkom!

Viac ako stovka policajtov bola od skorých ranných hodín na nohách! V Prešovskom kraji totiž prebehla veľká policajná akcia.

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahla akcia policajtov v našom kraji: V nasadení vyše 100 príslušníkov, kontroly áut aj ľudí vo veľkom!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Muži zákona boli v stredu ráno na nohách! Celokrajskú pátraciu akciu mala na programe viac ako stovka policajtov. Vo veľkom sa kontrolovali autá a aj ľudia.

„Akcia bola zameraná na pátranie po osobách, na ktoré je vydaný súdom príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, zatýkací rozkaz ako aj po nezvestných osobách, ktoré sú podozrivé zo spáchania trestnej činnosti,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Do tohto výkonu bolo podľa hovorkyne zapojených 114 policajtov kriminálnej polície, poriadkovej polície a dopravnej polície. „Celkovo bolo počas trvania akcie prekontrolovaných 186 motorových vozidiel a 386 osôb – vypátraných bolo 6 osôb a zistených bolo 50 priestupkov,“ pokračovala Migaľová.

Ako dodala, v rámci pátracej akcie boli na teritóriu Okresného riaditeľstva Policajného zboru Stará Ľubovňa zistené dva trestné činy a to porušovanie domovej slobody a ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Čítajte tiež:

Ďalší incident v prešovskej MHD: Revízor v trolejbuse čelil napadnutiu

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM