Dominika Pacigová Rôzne

S 24-kou budete v obraze: Lucia Gažová o modelingu a cestovaní

Po dvoch týždňoch vám ponúkame ďalší rozhovor, tentokrát s mladou modelkou Luciou Gažovou, ktorá vďaka modelingu precestovala viacero štátov.

Ilustračný obrázok k článku S 24-kou budete v obraze: Lucia Gažová o modelingu a  cestovaní
Foto: Peter Handzuš

Brány do sveta svetiel, módnych prehliadok a rôznych destinácií sa Lucii Gažovej (17) otvorili pred štyrmi rokmi. Navštívila Hongkong, Istanbul, Izmir, Ankaru, Lisabon, Porto i čarovný Paríž.

Jej prvou zastávkou bol Hongkong, odkiaľ si odniesla veľa spomienok a zážitkov. „Najvtipnejšou spomienkou bola moja cesta k Buddhovi, ku ktorému vedú obrovské schody. Zastavovali ma Číňania, ktorí sa so mnou chceli odfotiť, pretože som vysoká a mám podľa nich rybie oči,“ zaspomínala Lucia na najlepšie tri mesiace v zahraničí.

Každá krajina jej niečím učarovala. „V každej krajine sa mi niečo páčilo. V Číne sú veľmi milí ľudia. Vždy mi pomohli, keď som niečo hľadala. Vždy sa ma pýtali, či niečo nepotrebujem. Turecko však nie je pre mňa,“ prezradila v rozhovore. Práca modelky ju napĺňa. „Neviem si predstaviť prácu, v ktorej by som neustále mala byť s rovnakými ľuďmi. Vďaka modelingu môžem cestovať, spoznávať nových ľudí i kamarátov po celom svete,“ opísala život modelky mladá Lucia.

Viac o modelingu, cestách a zážitkoch sa dozviete v rozhovore:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM