Krimi

S týmto nepočítal: Pri nakupovaní mu ukradli tašku, v ktorej mal zbraň aj s nábojmi

Počas nakupovania v jednom z popradských obchodných centier si odložil pánsku príručnú tašku do nákupného vozíka a vo chvíli nepozornosti o ňu prišiel. Mal v nej mobily, doklady, i zbraň so zásobníkom a s nábojmi.

Ku krádeži pánskej príručnej tašky v Poprade v jednom z obchodných centier došlo vo štvrtok krátko popoludní. „Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil tašku z nákupného vozíka, pričom využil nepozornosť majiteľa tašky, ktorý počas nakupovania nevenoval svojim veciam dostatočnú pozornosť. Okrem dvoch mobilných telefónov, troch bankomatových kariet, občianskeho a vodičského preukazu sa v odcudzenej taške mala nachádzať aj krátka strelná zbraň so zásobníkom a s nábojmi. Poškodený muž mal zbraň v legálnej držbe,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.

Ako ďalej uviedla, škoda, ktorá touto krádežou štyridsaťsedem ročnému Plavničanovi vznikla, bola vyčíslená na 2 500 eur. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal na základe uvedených skutočnosti trestné stíhanie pre prečin krádeže a pre zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

foto:ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM