Peter Handzuš Od Vás

SaS v Poprade sa ospravedlňuje svojim voličom

Na ostatnom zasadnutí MZ v Poprade opustil poslanecký klub SDKÚ-SaS poslanec M. Barilla. Urobil tak bez akéhokoľvek predchádzajúceho upovedomenia členov klubu a zároveň svojim hlasovaním podporil návrhy na odpredaje majetku mesta a takisto podporil z

Poslanec Barilla tak porušil svoje čestné vyhlásenie, ktoré podpísal pred komunálnymi voľbami, ktoré sa konali len pred necelým polrokom, keď hlasoval opačne v porovnaní s volebným programom koalície, za ktorú do MZ kandidoval.

Okresná organizácia strany Sloboda a Solidarita vyjadruje sklamanie nad poslednými krokmi spomínaného poslanca a ospravedlňuje sa voličom v meste Poprad, že na kandidátnu listinu nominovala nevhodného človeka, ktorý sa rozhodol ďalej nedodržiavať program, s ktorým do komunálnej politiky vstupoval. Čo môže byť príčinou náhlej zmeny zanieteného aktivistu, sa môžeme len domnievať.

Strana Sloboda a Solidarita ubezpečuje voličov, že bude naďalej pokračovať v snahe poukazovať a zabrániť nečestným úmyslom a konaniam a v mestskom zastupiteľstve bude presadzovať svoj program. S akýmikoľvek návrhmi a podnetmi sa môžete obrátiť na poslancov MZ a členov poslaneckého klubu SDKÚ-SaS Ing. Slavomíra Božoňa a Máriu Trembáčovú, prípadne na okresného predsedu SaS v Poprade Mgr. Branislava Šveca.

Mgr. Branislav Švec, okresný predseda SaS, Poprad

Viac o odchode poslanca Barillu z poslaneckého klubu SDKU – SaS tu:

http://www.poprad24.sk/clanky?…

pp_0428_sas
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM