Peter Handzuš Krimi

Silná poľadovica na ceste: Za Matejovcami havarovalo až osem áut!

Na ceste medzi Matejovcami a Veľkou Lomnicou v sobotu ráno havarovalo až osem áut. Podľa vodičov jazdiacich v danom úseku bola na ceste silná poľadovica.

Ilustračný obrázok k článku Silná poľadovica na ceste: Za Matejovcami havarovalo až osem áut!
Zdroj: Dnes24.sk

Koniec štvorprúdovky pri čističke odpadových vôd za Matejovcami na ceste I/67 sa už stal po niekoľkýkrát miestom vážnej nehody. V sobotu ráno tu na zľadovatelej ceste havarovalo niekoľko vozidiel.

Podľa Martina Goleina z asistenčnej služby TATRY-SOS najhoršie obišla posádka Octavie, ktorá sa dostala do kolízie s nakladným autom a s ťažkými zraneniami ju museli záchranári odviezť do nemocnice.

Posádky v ostatných vozidlách z hromadnej nehody vyšli len s ľahkými zraneniami a pokrčenými plechami na autách. Príčiny nehody vyšetrujú policajti z ODI Kežmarok. Nehoda spôsobila medzi Kežmarkom a Popradom veľké zdržanie a vodiči museli miesto nehody obchádzať cez Tatry alebo cez Vrbov.

Nočný mráz už v tomto období vie urobiť svoje a všetci by sme si mali a cestách dávať poriadny pozor. A nezabudnite už pomaly vášho tátoša obuť do zimných pneumatík, ak ste tak ešte neurobili…

Foto: TATRY-SOS

Doravná nehoda medzi Matejovcami a Veľkou Lomnicou
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM