Peter Handzuš Iné športy

Simply the Best 6: Predstavenie titulových zápasov

Fightcard októbrovej Simply the Best 6 je poskladaná tak, aby divákov nenudila a nie je tam žiaden slabý súboj, len tak do počtu. Uvidíme aj dva dlho očakávané duely. Prvý medzi Paľom Garajom a Jánom Mazúrom a druhý medzi Milanom Pálešom a Štefanom Meszárošom. Pozrite si prehľad titulových zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Simply the Best 6: Predstavenie titulových zápasov
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V žiadnom prípade sa na bojovníkoch rozhodne nešetrilo. Simply the Best 6 nám prinesie v Poprad Aréne 3. 10. 2015 naozajstný zážitok a od prvého momentu až do konca sa rozhodne nudiť nebudeme. Ak ste fanúšikmi bojových športov, tak na tento galavečer sa rozhodne oplatí prísť. Počas večera prebehne dobročinná dražba pod záštitou primátora mesta Poprad. Výťažok z tejto akcie pôjde na dobrú vec. Dražiť sa budú podpísané boxerky svetovej hviezdy, ktorá ukončila svoju fighterskú kariéru – Jerome Le Bannera.

WKN Slovakian International Championship Kickboxing oriental rules

Adrián Valentín vs Ondřej Srubek (ČR)

Slovenský talent a mladá nádej Adrián Valentín bude mať naozaj pred sebou ťažkú skúšku, pretože sa proti nemu o titul postaví veľmi tvrdý súper Ondřej Srubek, ktorý má za sebou niekoľko naozaj ťažkých fightov so súpermi zvučných mien. Navyše Ondro je z klubu KBC Přerov, kde sú naozaj vychovaní disciplinovaní a tvrdí borci.

WKN International Champinship Kickboxing oriental rules

Denis Kušmírek vs. Farid Khouane (Francúzsko)

Tak toto bude naozaj skúška ohňom pre veľmi talentovaného a nádejného bojovníka Denisa Kušmírka. Denisa tento duel môže jedine posilniť a vyzdvihnúť hore. Ak vyhrá, a my veríme, že áno, tak je jasné, že tu máme novú vychádzajúcu hviezdu v tejto váhe.

WKN Interkontinental Title

Samuel Hadzima vs. Lee Chan-Hyung (Južná Kórea)

Mladý slovenský fighter Samuel Hadzima má pred sebou naozaj veľmi ťažkú skúšku. Promotéri mu privezú z ďalekej Ázie veľmi tvrdého, urputného kórejského borca. Tu bude musieť Samuel ukázať skutočnú pripravenosť, pretože v tomto zápase sa rozhodne nič odpúšťať nebude.

WKN European Championship Kickboxing rules

Tomáš Možný vs. Mathieu Kongolo (Belgicko)

Posledný titulový zápas a vrchol galavečera nám predstaví košického borca v superťažkej váhe Tomáša Možného, ktorý dostal súpera veľmi ostrieľaného, ktorý Tomáša rozhodne šetriť nebude a neodpustí mu žiadnu lenivosť a už vôbec nie žiadne pochybenia. V tomto titulovom zápase by nás Tomáš mal presvedčiť, že svoje doposiaľ získané tituly drží zaslúžene a že je naozajstná slovenská nádej v tejto váhe.

Simply the Best 6: Do Popradu príde v októbri fighterská špička
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM