Tlačové správy

Skvelí spoločníci na garden party

Poznáte to. Užívate si pokojný víkendový podvečer, keď zrazu zazvoní telefón. „Čo robíš?“ pýta sa priateľ. „Práve sme vo vašom meste, radi by sme ťa videli...“ Áno, tešíte sa. Mali by ste rýchlo zorganizovať „garden party“, ale ako?

Ilustračný obrázok k článku Skvelí spoločníci na garden party
Zdroj: Dnes24.sk

Doma nie je ani kvapka oleja a obchod ďaleko. Normálne by to bol problém, no akmáte stolový gril Philips HD6360, poradíte si. Jeho platňa s nepriľnavým povrchom umožňujegrilovanie bez jedinej kvapky oleja. Naklonené rebrovité platničky napomáhajú k odtekaniupre­bytočného tuku, takže vám zostane aj šťava na poliatie, aj chutné mäsko a zelenina.Priatelia nebudú dlho čakať vďaka vysokému príkonu (2000W) a rýchlemu zahriatiu.Nas­taviteľný termostat (70–230°C) vám umožní pripraviť jedlo, akokoľvek si želáte.

Trošku zeleniny nikomu neuškodí,preto ste si predvídavo zaobstarali krájač na šaláty Philips HR1388, ktorý pomocou šiestich diskov z nehrdzavejúcej ocele rýchlo a vkusne nakrája zeleninu na akýkoľvek tvar a veľkosť. Vaša obľúbená príloha nikdy nebola krajšia. Krájač dokáže pokrájať všetko od zeleniny cez syr až po mäso. Nakrájané suroviny padajú priamo do pripravenej misy. Zeleninu netreba krájať dopredu, do veľkej podávacej trubice sa vmestí každá.

K výbornému jedlu si treba dopriať aj skvelé pitie. Zdravé je in a práve ste si kúpili novýodšťavovač HR1871 od Philipsu. Tak prečo sa s ním nepochváliť práve dnes ? Je to rýchle a vďakaveľkej podávacej trubici sa nemusíte zdržiavať krájaním ovocia ani zeleniny. Naraz dokážetepripraviť až 2,5L šťavy bez dužiny, ktorá sa zhromažďuje v inovatívnom sitku s rýchlymčistením. Materiálu z nehrdzavejúcej ocele neprekáža vonkajšie prostredie. Odšťavovač jevybavený systémom na zastavenie odkvapkávania, takže nebude všetko naokolo lepkavýmlákadlom pre osy.

Detičky najviac potešíte luxusným koktejlom z vášho mixéra Philips HR2096so systémom čepelí s trojitým účinkom. Máte na výber rýchlosť a jemnosť nasekania ovociači ľadu a nebude s tým problém ani v neskorých hodinách vďaka osvetlenému displeju.Sklenená a uzatvárateľná nádoba na mixovanie s objemom 1,5 l tuhých surovínzabezpečí dokonalú čistotu okolia. Rýchlosť majú na starosti 800 W motor a jednodotykové­tlačidlá.

Z neplánovanej akcie sa so skvelými pomocníkmi za chvíľku stala tá najlepšia „garden party“, po ktorej stačívšetko natlačiť do umývačky riadu a ísť spať.

www.philips.sk

Skvelí spoločníci na garden party
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM