Tlačové správy

Slovanet ponúka televíziu k internetu iba za 1 euro mesačne

Telekomunikačný operátor Slovanet pripravil pre existujúcich aj nových zákazníkov jarnú ponuku zameranú na výhodné využívanie internetu a televízie v balíkoch. Usporiť sa tak dá v niektorých prípadoch aj štvrtina z mesačnej ceny.

Ilustračný obrázok k článku Slovanet ponúka televíziu k internetu iba za 1 euro mesačne
Zdroj: Dnes24.sk

V aktuálnej ponuke sa Slovanet zameral na čo najvýhodnejšie ceny balíkov služieb internetu a televízie oproti ich samostatnému využívaniu. Napríklad namiesto internetového programu Optik 100 s cenou 18 € mesačne a televízie s 50 TV kanálmi a archívom za 9 € mesačne zaplatia za balík oboch služieb len 19 €. Ak na takýto balík prejde existujúci zákazník internetu, televíziu tak získa len za 1 € mesačne a celková úspora na cene je až 29 %. Túto konkrétnu ponuku môžu využiť záujemcovia a zákazníci optických sietí operátora v mestách Bratislava, Dunajská Streda, Šamorín, Veľký Meder, Brezno, Banská Štiavnica, Poprad a Prešov.

V mestách Kežmarok, Ľubica, Krupina, Turčianske Teplice, Zlaté Moravce a Turany so sieťou digitálnej káblovky Slovanetu si môžu zákazníci aktivovať balík televízie s internetovým programom Optik 15 len za 17 € mesačne. Existujúci zákazníci televízie k nej tak získajú internet len za 7 alebo 8 € mesačne navyše (cena sa líši podľa lokality).

Pre zákazníkov v ostatných mestách a obciach Slovanet zachoval výhodné ceny internetu už od 10 alebo 12 eur mesačne. Ceny uvedené v tejto správe platia pri viazanosti 24 mesiacov. Pre viac informácií o akciovej ponuke a pre overenie dostupnosti internetu navštívte stránku www.slovanet.sk alebo zavolajte na bezplatné číslo 0800 608 608.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM