Tlačové správy

Sobota v Lomnici: Súťaže, drinky a dobrá hudba

Čo môže byť lepšie ako víkendová lyžovačka v srdci Tatier? Predsa následné spoločné posedenie pod svahom. V Tatranskej Lomnici si ho túto sobotu 14. marca 2015 naplno užijú všetci milovníci relaxu, súťaží, hudby aj dobrého punču.

Ilustračný obrázok k článku Sobota v Lomnici: Súťaže, drinky a dobrá hudba
Zdroj: Dnes24.sk

Najbližšiu sobotu sa do Lomnice oplatí ísť nielen za dobrou lyžovačkou. Vo výške takmer 900 m.n.m. na vás okrem úchvatných výhľadov čaká najväčší slovenský Aprés ski bar, ale aj pohodlné tulivaky, lehátka, horúce drinky s chuťou Tatier, či špeciálna „zbližovacia“ lavička pre tie najoriginálnejšie fotky s výhľadom na Lomnický štít.

Pod svahom sa môžete tešiť na rôzne súťaže a zhruba od pol štvrtej poobede aj na program so spoločenskými hrami a zaujímavými hudobnými hosťami. Do večernej nálady vás dostane netradičné vystúpenie – kombinácia DJingu a saxofónu. DJ Carlo bude v hudobných improvizáciách sprevádzať talentovanú saxofonistku Michaelu Šipekovú a spolu sa vám postarajú o dobrú náladu až do večerných hodín.

Úsmev z tváre, mimochodom, neskladajte ani na bare, ak ho totiž v Lomnici pridáte k objednávke – a k nemu aj milé slovo, ďakujem a prosím – dostanete hrejivý drink z Becherovky a čučoriedok za lepšiu cenu ;)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Sobota v Lomnici: Súťaže, drinky a dobrá hudba
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM