Monika Vengrínová Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Popradom: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Popradom: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Brigáda/Práca Poprad a okolie

Stránka je určená skôr študentom, ktorí si v Poprade alebo v jeho okolí hľadajú prácu, prípadne občasnú brigádu na privyrobenie. Jej členovia si navzájom ponuky, o ktorých vedia, zdieľajú a môžu tak pomôcť nájsť prácu či brigádu iným. Skupina je uzavretá a má takmer 3 300 členov.
Odkaz na stránku: https://www.facebook.com/…74978697531/

Events Poprad

Nová stránka, ktorá si za krátky čas našla množstvo svojich priaznivcov, informuje o eventoch v Poprade, Levoči, Spišskej Belej, Kežmarku, Vysokých Tatrách a v Starej Ľubovni, ale i v rôznych podnikoch, kde sa dá ísť zabaviť, najesť, či len tak si posedieť. Nechýbajú ani informácie o zaujímavých ľuďoch (umelcoch) z nášho regiónu. Stránka má vyše 1 300 fanúšikov.
Odkaz na stránku: https://www.facebook.com/eventspoprad?…

Dopravný servis – okres PP, KK, SN

Obsah tejto stránky vytvárajú samotní členovia, ktorí informujú o dopravných akciách, radaroch, obmedzeniach, či nehodách. Zmyslom skupiny je dostať sa k dopravným informáciám čo najrýchlejšie, preto, ak vlastníte smartfón s aplikáciou facebook a pripojením na internet, môžete tieto informácie od ostatných členov skupiny dostávať pomocou push notifikácii okamžite po ich zverejnení. Skupina je verejná, jej obsah tak uvidia aj tí, ktorí jej členmi nie sú. Stránka má už takmer 4 500 členov.
Odkaz na stránku: https://www.facebook.com/…30866152657/?…

Priznania Popradčanov

Stránka, ktorá si fanúšikov nachádza predovšetkým medzi mladšími ročníkmi, funguje na princípe zasielania príspevkov – priznaní (vtipných, smutných, dojímavých alebo trápnych) administrátorovi stránky, ktorý ich anonymne, po selekcii, zverejňuje. Stránka má viac ako 8 200 fanúšikov.
Odkaz na stránku: https://www.facebook.com/priznaniapoprad?…

Popradský Bazoš

Máte doma nepotrebné veci, ktoré chcete predať? Alebo potrebujete niečo kúpiť? Skúsiť to môžete na inzertnej stránke, kde si Popradčania majú možnosť zadávať zadarmo inzeráty týkajúce sa predaja, či kúpy čohokoľvek. Stránka má 1 400 členov.
Odkaz na stránku: https://www.facebook.com/…03833742596/

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM