Ľubomír Hudačko Krimi

Šokujúce konanie muža na ulici: Autu vošiel do jazdnej dráhy, nasledovali údery čelom o kapotu!

Kuriózny prípad riešia muži zákona. Muž na ulici podľa polície mal vojsť autu do jazdnej dráhy a potom začal čelom udierať do jeho kapoty a to ešte nebolo všetko!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce konanie muža na ulici: Autu vošiel do jazdnej dráhy, nasledovali údery čelom o kapotu!
Zdroj: Dnes24.sk

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie pre prečin poškodzovanie cudzej veci Tomášovi (31) pochádzajúcemu z Českej republiky.

„Muž mal v Levoči na ulici Francisciho vojsť do jazdnej dráhy vozidlám a zastaviť jedno z nich značky Citroen Jumper. Muž sa rukami oprel o prednú kapotu auta a opakovane udieral svojím čelom o kapotu. Neskôr rukami chytil vozidlo za predný nárazník tak, akoby ho chcel nadvihnúť. Vodič s vozidlom cúvol asi pol metra, čo "siláka“ pravdepodobne nahnevalo a päsťou udrel po čelnom skle, ktoré popraskalo," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Ako hovorkyňa dodala, škoda bola vyčíslená na 530 eur, Čech bol policajnou hliadkou zaistený a neskôr bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,72 mg/l. „Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Obvinenému mužovi hrozí za tento trestný čin trest odňatia slobody až na jeden rok,“ zakončila Migaľová.

Čítajte tiež:

V Matejovciach horelo, obyvatelia vyskakovali cez okno: Ohnivá dráma v rómskej osade!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM