Peter Handzuš Rôzne

Šou vo Svite. Šesťdesiatku oslavovali tri dni v kuse

Kultúrny dom vo Svite praskal tento týždeň vo švíkoch. V jeho útrobách sa vystriedali stovky gratulantov. Počas kultúrneho programu bolo počuť smiech i vidieť slzy. Základná škola na Komenského ulici oslavuje šesťdesiatku.

Škola nie je len budova. Je to miesto, ktoré spája osudy jednotlivcov, ale aj celých generácií. Mnohé rodiny by mohli o škole na Komenského ulici vo Svite písať ságu. Za 60 rokov prešlo jej triedami tisíce detí. Z tých prvých sú už babky a dedkovia, ktorí odprevádzajú svojich vnúčikov k tým istým dverám, cez ktoré vchádzali do školy aj oni pred mnohými rokmi.

Šesťdesiat rokov je dosť aj na človeka. Oslávenkyňa tak dostala k výročiu veľkú rekonštrukciu zvonka aj zvnútra. Je tak pripravená aj v ďalších rokoch prijať pod svoju strechu nových žiačikov.

Výročie školy si slávnosntou akadémiou pripomenuli jej žiaci a učitelia, ktorí si pre svojich rodičov a známych pripravili kultúrny program venovaný tomuto jubileu. Na pódiu sa tak vystriedali malí aj veľkí herci a tanečníci.

Ako to na oslavách vyzeralo si môžete pozrieť vo videu.

Videá z jednotlivých vystúpení budú postupne pribúdať [link=http://www­.youtube.com/u­ser/ofil]TU![/lin­k]. Nájdi video kde vystupuješ a zdieľaj ho na facebooku :-)

Šou vo Svite. Šesťdesiatku oslavovali tri dni v kuse
1
Galéria
akademia
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM