Peter Handzuš Šport

Boxerský sviatok v Poprade sa blíži. V Aréne uvidíme medailistov z olympiády aj MS

Klub Kickbox-Muay thai S.T.S Poprad dostal jedinečnú možnosť, organizovať podujatie s názvom Biggers Better. Ide o turnaj v profesionálnom boxe ťažkých váh, ktorých je v celej Európe iba osem.

Ilustračný obrázok k článku Boxerský sviatok v Poprade sa blíži. V Aréne uvidíme medailistov z olympiády aj MS
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie sa uskutoční 18. októbra v Aréne Poprad so začiatkom o 19. hodine. Predzápasy boxerského turnaja zaobstará osem profizápasov v kickboxe, kde v ringu nastúpia štyria borci usporiadateľského klubu. Veľkým lákadlom pre domácich fanúšikov bude určite súboj o titul majstra sveta v kickboxe medzinárodnej federácie WKN, medzi domácim Pavlom Garajom a Francúzom Stevem Valentem.

Celý program, ktorý bude v priamom prenose vysielať aj Eurosport, je finančne pokrytý. Hlavný organizátor Lukáš Body: „Podujatie sa s určitosťou uskutoční, pozývam všetkých fanúšikov pästiarskych súbojov do Arény. Diváci uvidia napínavé zápasy v boxe a kickboxe, v ktorých budú účinkovať držitelia niekoľkých opaskov a medzi nimi nebudú chýbať dvaja Popradčania, Samuel Hadzima a Pavol Garaj.“

Boxerské hviezdy v Poprade

Hlavným programom Biggers Better budú boxerské zápasy profesionálov zo Slovenska, Česka, Rumunska, Nemecka a troch borcov z Balkánu. „V pyramíde nahradil Rumuna Adriana jeho krajan, ktorý získal na olympijských hrách v boxe bronzovú medailu a posledným borcom, ktorého nám potvrdila federácia WKN je Srb Jovan Kaludjerovič, majster sveta z roku 2011, bronzový z majstrovstiev Európy 2010 a niekoľkonásobný šampión Srbska,“ upresnil Body.

Všetci domáci bojovníci sú zdravotne v poriadku, na zápasy sa pripravujú dvojfázovo a veľmi sa na súboje tešia. Pripravujú sa v sparringoch v B. Bystrici a L. Mikuláši. V sobotu sa zúčastnili ďalšieho kola kickboxerského Regarg Cupu.

Lístky na jedinečné podujatie sa dajú cez spoločnosť ticket-art zakúpiť už teraz. O vstupenky, ktorých cena je 8 eur je veľký záujem, VIP stoly sú na 90 % vypredané.

Slavo Petrus

Boxerský sviatok v Poprade sa blíži. V Aréne uvidíme medailistov z olympiády aj
1
Galéria
Boxerský sviatok v Poprade sa blíži. V Aréne uvidíme medailistov z olympiády aj
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM