Monika Vengrínová Tlačové správy

Staviate alebo rekonštruujete kúpeľňu a neviete, ako na to? Nechajte to na odborníkov a získajte zľavu

Ak túžite po krásnej kúpeľni, ktorá by pre vás bola relaxom, Kúpeľňové štúdio Aquaterm je miestom, kde by ste mali začať. Vyškolení odborníci pre vás krok za krokom vytvoria kúpeľňu snov, v ktorej strávený čas bude pre vás potešením. Ako bonus do konca mája získate zľavu na váš nákup.

Ilustračný obrázok k článku Staviate alebo rekonštruujete kúpeľňu a neviete, ako na to? Nechajte to na odborníkov a získajte zľavu
Zdroj: Dnes24.sk

Jeden odborník od začiatku do konca

Či už máte o svojej novej, či staronovej kúpeľni jasnú predstavu a potrebujete ju len previesť do reality alebo sa v plnej miere chcete spoľahnúť na odborníka, v Aquaterme dostanete presne to, čo si želáte. Od vášho prvého kontaktu v štúdiu až po konečné účtovanie, prípadne po odovzdanie kúpeľne, sa vám bude venovať jeden predajca. Bude vašim poradcom i pomocníkom technicky i dizajnovo, či už pri výbere farieb, materiálov, alebo detailov. Odpovie vám na všetky otázky, ktoré vás v súvislosti s vašou kúpeľňou zaujímajú a trápia, ale i pomôže pri každom probléme, ktorý môže nastať.

Ak teda práve staviate dom alebo ste sa len rozhodli zrekonštruovať svoju starú kúpeľňu, s Aquatermom to bude skutočne jednoduché. Vy sa rozhodnete, v akom štýle a farbách by vaša kúpeľňa mala byť, zvážite, koľko osôb ju bude používať a pripravíte si údaje o jej priestore, či už vo forme projektovej dokumentácie v papierovej alebo elektronickej forme, výkresu so zameraním kúpeľne alebo obyčajného náčrtku s rozmermi, a o ostatné sa už postarajú v Kúpeľňovom štúdiu Aquaterm.

Možnosť nákupu na splátky bez navýšenia

Nič sa však nedeje ani v prípade, že si náčrt sami urobiť neviete. Predajca príde až k vám a túto prácu urobí za vás. Vytvorí pôdorys, zmeria výšku stien, zakreslí rozmiestnenie okien a dverí, smer ich otvárania, takisto rozvody kúrenia a vody, pri podkrovnom priestore i šikminy.

Následne na to v štúdiu spolu prejdete možnosti dispozičného riešenia a vyberiete spolu vhodné zriaďovacie predmety, ako umývadlo, nábytok, sprchovací kút alebo vaňu a samozrejme tiež obklady a dlažby. To všetko i na splátky bez navýšenia.

Najskôr 3D vizualizácia, potom realizácia

Po tomto procese prichádza na rad asi najpríjemnejšia časť a tou je vytvorenie grafického návrhu kúpeľne. Predajca do 3D vizualizácie zapracuje všetky vaše požiadavky a odpovie ňou na vaše, možno i nevyslovené, otázky a obavy. Grafický návrh vám tak pomôže rozhodnúť sa, aký obklad si vybrať, kam umiestniť vaňu, či práčku, alebo sa uistiť, že táto kúpeľňa bude to, po čom túžite skôr, ako bude položená prvá obkladačka. Viac ako vítané sú samozrejme i vaše pripomienky a zmeny, ktoré budú do návrhu následne zapracované. Cenovú ponuku vám vypracujú až po tomto kroku. S ďalšími zmenami sa ale počíta i po jej vypracovaní.

Tu však starostlivosť o zákazníka v Aquaterme rozhodne nekončí. Predajca vám pomocnú ruku veľmi rád podá dokonca i pri hľadaní riešenia vo financovaní vašej kúpeľne. Potom ostáva už len objednať tovar, ktorý vám na stavbu osobne dovezú. V prípade však, že si sami s realizáciou poradiť neviete, odporučia vám spoľahlivých špičkových remeselníkov a na vašu žiadosť budú na realizáciu i dohliadať. Na konci tejto cesty sa môžete tešiť na vysnívanú kúpeľňu, na ktorú vám Aquaterm ponúka záručný i pozáručný servis.

Do konca mája získajte skvelú zľavu

Avšak napriek tomu, že snahou kúpeľňového štúdia je ponúknuť zákazníkovi kompletný tovar, ktorým je kúpeľňa, má pre vás riešenie i v prípade, že nepotrebujete stavať, či rekonštruovať, ale vo svojej kúpeľni len vymeniť umývadlo, wc a podobne. Aquaterm vie dodať aj takýto čiastkový tovar.

Aby toho ale nebolo málo, v Kúpeľňových štúdiách Aquaterm v Poprade, Starej Ľubovni, Liptovskom Mikuláši a v Nitre môžete do 31.mája získať zľavu, ktorej výška závisí len od vašej šťastnej ruky. Súťaž Mačka vo vreci je tak pripravená pre všetkých, ktorí do niektorého zo štúdií zavítajú a rozhodnú sa nakupovať, rekonštruovať, či stavať. Čakajú na vás zľavy vo výške 20, 25, 30, 35 a 40 %.

Aquaterm vám navrhne a zariadi kúpeľňu, kuchyňu i interiér

Firma Aquaterm sa zaoberá predajom sanitárnej keramiky, obkladov a dlažieb, vodoinštalačného a kúrenárskeho sortimentu, navrhovaním a zariaďovaním kúpeľní a od roku 2010 aj navrhovaním a zariaďovaním kuchýň a interiérov.

Firma vznikla v roku 1991 v Spišskej Belej. Predmetom jej činnosti bol maloobchodný predaj vodárenského a kúrenárskeho materiálu, postupom času sa ponúkaný sortiment rozšíril o zdravotnú keramiku, keramické obklady a dlažby…

V roku 1994 sa aktivity firmy rozšírili na veľkoobchodný predaj zdravotnej keramiky a sortimentu pre vybavenie kúpeľne. Od tohto roku Aquaterm začal budovať sieť svojich odberateľov na Slovensku. V súčasnosti úspešne pokračuje vo veľkoobchodnom predaji prostredníctvom nových priestorov v Poprade na ploche 7200 m2. Pre koncového zákazníka sa rozšíril sortiment ponúkaného tovaru v maloobchodnom predaji o laminátové a drevené podlahy, interiérové dvere, kde firma ponúka taktiež široký výber vaní, zdravotnej keramiky, sprchovacích kútov, obkladov a dlažieb, batérií a kúpeľňových doplnkov.

Aquaterm
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM