Monika Vengrínová Tlačové správy

Ples slobodných sa blíži. Poznáme mená výhercov súťaže o lístky...

Ak premýšľate, kde uzavrieť plesovú sezónu, určite si nenechajte ujsť ples určený všetkým slobodným, nie však nevyhnutne nezadaným. Výborná zábava, zaujímaví hostia, tanečné animácie, kulinárske špeciality, miešané drinky aj tombola, to všetko vás čaká na Plese slobodných.

Ilustračný obrázok k článku Ples slobodných sa blíži. Poznáme mená výhercov súťaže o lístky...
Foto: Denisa -

Pred týždňom sme vyhlásili súťaž, do ktorej sa mohol zapojiť každý, kto má chuť ísť sa zabaviť na jedinečný Ples slobodných. Do redakcie nám prišli desiatky odpovedí na otázku: „Koľký ročník plesu slobodných sa bude tento rok konať?“. Zo správnych odpovedí sme vyžrebovali troch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku na ples. Už 22.februára si tak jeho atmosféru vychutnajú: Jana Šmihulová, Miroslav Mirossay a Tomáš Agócs. Gratulujeme, výhercov budeme kontaktovať.

Rok za rokom ples získava na popularite

Ples organizuje spoločnosť SaleMark a pomaly sa stáva tradíciou, keďže pôjde už o jeho tretí ročník. „Prvý ročník sa konal presne pred tromi rokmi v Hoteli Sobota. Po tom, ako som bol oslovený pripraviť a zorganizovať takýto ples, som chvíľu váhal, nakoniec som sa však rozhodol pustiť sa do toho. Bolo pre mňa výzvou urobiť kvalitnú akciu pre nezadaných, pre všetkých tých, ktorí nemajú partnera,“ predstavuje myšlienku vzniku plesu jeho organizátor a konateľ spoločnosti SaleMark Marek Mensák.

Už po prvom roku si ples získal popularitu, druhý ročník sa tak tešil obrovskému záujmu ľudí. Podľa slov organizátora je totiž slobodných ľudí skutočne veľa, pričom nejde len o tých, ktorí nemajú partnera, ale i o tých, ktorí sú slobodní či už duchom, fyzicky alebo trebárs i finančne. Z plesu sa tak stala udalosť sezóny pre všetkých, ktorí milujú kvalitnú zábavu v spoločnosti slobodných a dobrých ľudí v neopakovateľnej atmosfére.

Tretí ročník sľubuje rock&roll i salsu

Dôležitou súčasťou plesu je, samozrejme, hudba a tanec. V tejto oblasti sa organizátori vždy snažia kombinovať salsu a latino s ďalšími tanečnými a hudobnými štýlmi. „Tento rok to bude v kombinácii s druhým najslobodnejším a nesmierne dynamickým rock&rollom v podaní troch mladých sympaťákov zo skupiny The Cellmates v štýle 50. rokov,“ predstavuje časť programu Marek Mensák.

Latino animácie pravej kubánskej salsy si užijete s kubánskou tanečnicou a známou inštruktorkou salsy Niurkou Pitou. Čo je veľkou výhodou a na plese slobodných i takpovediac nevyhnutnosťou, je fakt, že pri týchto tancoch nebudete potrebovať partnera, keďže sa tancuje v skupine vedenej tanečníkom, po ktorom pohyby hostia plesu len opakujú. Zábava je zaručená.

Chcete sa stať kráľom či kráľovnou? Môžete

„Špecialitou tohto plesu je i voľba a dekorovanie kráľovnej a kráľa plesu. Chýbať nebudú ani kulinárske špeciality svetovej kuchyne a to počas celej noci, od večera až do rána. Hostia sa tiež môžu tešiť na tie najlepšie miešané alkoholické i nealkoholické nápoje. Pripravená je i tombola,“ vymenúva ťaháky plesu jeho organizátor.

Plesom bude sprevádzať mladá a šarmatná moderátorka Martina Comissová a hudobný koktejl tých najlepších hitov namieša DJ SAI. Čerešničkou na torte bude tento rok originálne otvorenie plesu a ukončenie tohtoročnej plesovej sezóny so známou švédsko-slovenskou speváčkou, známej zo skupiny Maduar, Annou-Katarinou Schatzl, ktorej krásny a čistý hlas zanechá na tele každého z hostí zimomriavky.

Ples slobodných sa bude konať v posledný februárový piatok (22. 2.) so začiatkom o 20. hodine v Hoteli Sobota v Spišskej Sobote. Lístky si tiež môžete zakúpiť na www.hotelsobota.sk 052 466 31 21 alebo www.salemark.eu 0907 514 608.

Ples slobodných
29
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM