Peter Handzuš Tlačové správy

Stovky ľudí navštívili jedno z najlepších slovenských gymnázií. Spojená škola na Ulici Dominika Tatarku otvorila svoje dvere

Chemické a fyzikálne pokusy, informácie o prijímacích skúškach, prezentácia výmenných pobytov v Nemecku a návšteva nemeckej knižnice, dramatizované čítanie Kafku i divadelná inscenácia. To je len zlomok toho, čo ponúkali Dni otvorených dverí „nového gympla“ v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Stovky ľudí navštívili jedno z najlepších slovenských gymnázií. Spojená škola na Ulici Dominika Tatarku otvorila svoje dvere
Zdroj: Dnes24.sk

Do oboch budov školy (na Ulici Dominika Tatarku v centre mesta i na Ulici mládeže na sídlisku Juh) sa v utorok 25. a v stredu 26. novembra 2014 prišlo pozrieť viac ako 350 návštevníkov zo všetkých kútov Slovenska. Žiaci, učitelia, rodičia… Tí všetci otvorili brány školy, ktorá sa dlhodobo drží v „top 10“ slovenských gymnázií.

Informácií, ktoré poskytlo nielen vedenie školy, ale aj učitelia a študenti, bolo neúrekom . O základnej škole, štvorročnom a osemročnom gymnáziu, aj o bilingválnej slovensko-nemeckej sekcii. Nechýbali ani podrobnosti o jedinečnom projekte vzdelávania telesne postihnutých žiakov, ktorých škola dovedie od prvej triedy základnej školy až k maturitnému sto­lu.

Tí, ktorí Dni otvorených dverí Spojenej školy na Ulici Dominika Tatarku v Poprade nestihli, nájdu všetky potrebné informácie ( o zameraní školy, prijímacích skúškach, kritériách prijímania…) na webovej stránke školy: www.ssdtpp.sk.

Stovky ľudí navštívili jedno z najlepších slovenských gymnázií. Spojená škola na
1
Galéria
Stovky ľudí navštívili jedno z najlepších slovenských gymnázií. Spojená škola na
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM