Monika Vengrínová Šport

Štrbské Pleso ovládli športovci: Športová smršť bude pokračovať koncom augusta

Už tradičné netradičné podujatie Štrbská športová smršť prilákalo na Štrbské Pleso nielen množstvo športovcov, ale i divákov. Program však napokon prerušila búrka, na Pleso sa tak smršť opäť vráti koncom augusta, aby účinkujúci dokončili to, čo nestihli.

Ilustračný obrázok k článku Štrbské Pleso ovládli športovci: Športová smršť bude pokračovať koncom augusta
Zdroj: Dnes24.sk

Už štvrtý ročník netradičného športového podujatia Štrbská športová smršť sa konal 25.júla v bežeckom areáli na Štrbskom Plese. Program popoludní otvoril starosta obce Štrba Michal Sýkora s hosťami Romanom Volákom, Robom Miklom a Tomim Kidom Kovácsom. V úvode sa predstavila ľudová hudba Bystrianka, ktorá nadviazala na Ľudové umelecké remeslá, ktoré sa konali na Štrbskom Plese celý víkend.

V programe pokračovali mladí tanečníci z PegaFun Dance Group, ktorý predstavili spoločenské tance. „Divákov prišli ohúriť členovia skupiny Workout Fanatics pod vedením Martina Viedenského a predstavili pouličný workout – cvičenia s vlastnou váhou. Svoju silu a koncentráciu ukázali cvikmi na tyči aj Košičania z klubu Pole Diva. Na záver sa predstavili fitnesky z trenčianskeho klubu Fitness Gabrhel,“ pokračoval v predstavovaní programu Matúš Jančík z ŠK Štrba.

Úlohy moderátora sa výborne zhostil Robo Mikla. Pripravený bol aj sprievodný program pre deti. Mali možnosť vyskúšať si Body Painting a desiatky detí s rodinami hľadali poklady a vedomosti pomocou GPS. Počas vystúpenia fitnessiek však dorazila na Štrbské Pleso skutočná smršť, moderátor síce ubezpečoval divákov, že k Tatrám patrí aj nehostinné počasie, no s príchodom bleskov boli organizátori nútení program prerušiť.

„Po vytrvalom daždi sa organizátori spolu s obcou Štrba a účinkujúcimi dohodli, že zvyšná časť programu sa uskutoční spolu s oslavami Dňa obce Štrba koncom augusta,“ uviedol Jančík s vierou, že fanúšikovia skupiny Hrdza a športovcov, ktorí sa pripravovali na večerný program, si prídu ich vystúpenie pozrieť aj v novom termíne.

Takto to vyzeralo na Štrbskom Plese v rámci Štrbskej športovej smršte
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM