Webnoviny - Rôzne

Stredné školy môžu žiadať o eurofondy do 28. novembra

Ešte do 28. novembra môžu stredné školy žiadať o peniaze z Európskeho sociálneho fondu na inováciu vzdelávania pre potreby trhu práce. Školy si v tejto výzve v rámci operačného programu Vzdelávanie rozdelia 15 miliónov eur.

BRATISLAVA 12. novembra (WEBNOVINY) – Od pondelka bude Agentúra Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR pre štrukturálne fondy EÚ až do uzávierky výzvy 28. novembra robiť predbežnú kontrolu, počas ktorej si môžu predkladatelia projektov nechať skontrolovať formálnu správnosť svojej žiadosti.

Osobné konzultácie bude agentúra poskytovať vo všetkých svojich regionálnych informačných kanceláriách – v Bratislave, v Košiciach, vo Zvolene a v Žiline. Počet konzultácií je obmedzený na jednu návštevu žiadateľa, a to s časovým limitom 90 minút.

Za prítomnosti žiadateľa pracovníci po formálnej stránke skontrolujú formulár žiadosti o príspevok a všetky jej povinné prílohy. Kontakty na jednotlivé regionálne kancelárie sú k dispozícii na internetovej stránke www.asfeu.sk v časti kontaktné miesta, RIK – regionálne informačné kancelárie. Na stránke je dostupný aj elektronický rezervačný systém, prostredníctvom ktorého si môžu záujemcovia o predbežnú kontrolu rezervovať termín.

Výzva je určená stredným školám v zriaďovateľskej pôsobnosti samosprávnych krajov, krajských školských úradov alebo iných ústredných orgánov štátnej správy, tiež cirkevným a súkromným stredným školám z celého Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja. Jednotlivé stredné školy môžu získať príspevok 150-tisíc až 500-tisíc eur. Kompletné informácie o predmetnej výzve sú k dispozícii na internetovej stránke www.asfeu.sk v sekcii operačným programom Vzdelávanie, v časti Aktuálne výzvy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM