Marián Handzuš Hokej

Štvorica hráčov kvôli financiám na odchode z HC LEV

Obranca Tomáš Klouček a traja útočníci Stanislav Balán, Ladislav Nagy a Peter Ölvecký k 31. 12. 2011 opúšťajú popradských Levov, dôvodom sú ekonomické otázky. V tíme ich nahradia tí najlepší hokejisti z kádra Tatranských Vlkov.

Po nedávnom rozviazaní zmluvy s André Hultom, ktorý za Levov neodohral v KHL ani jedno stretnutie odchádzajú z Popradu ďalší štyria hráči.

Vyjadrenie riaditeľa komunikácie HC LEV Poprad Jana Rachotu podľa hclev.eu:

"Náš tím má za sebou v KHL 37 zápasov základnej časti, po ktorých stále živí šancu na postup do play-off, čo bolo cieľom klubu pred jeho premiérovým štartom v KHL. Po takom počte odohraných zápasov klub môže pomerne s istotou zhodnotiť prínos jednotlivých hráčov pre mužstvo, a rovnako tiež žiaden z hráčov nemôže povedať, že by nedostal dostatok príležitostí ukázať, že na úroveň KHL stačí.

Klub musí v dnešnej dobe zároveň pri svojich rozhodnutiach citlivo zvažovať tiež ekonomické otázky a preto sa rozhodol s koncom roku (31.12. je v KHL dátum do ktorého je uvoľnenie hráčov pre klub ekonomicky výhodnejšie) po detailnej analýze ukončiť spoluprácu s niekoľkými hráčmi. Klub tak v tejto chvíli opúšťajú obranca Tomáš Klouček a útočníci** Stanislav Balán, Ladislav Nagy a Peter Ölvecký**. Miesto týchto hráčov do tímu zamiera tí najlepší hokejisti z kádra Tatranských Vlkov."

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM