Iné športy

Štvrťfinále majú hokejbalisti za sebou. O prekvapenie sa postarali Veterans

Prvé zápasy play off odohrali hokejbalisti cez víkend. Pre Hbk Veľká, Fanklub a Veterans už sezóna skončila. O postupujúcom medzi Dinamo a Hbc Sobota rozhodne druhý spoločný zápas, ktorý sa odohrá v stredu.

Ilustračný obrázok k článku Štvrťfinále majú hokejbalisti za sebou. O prekvapenie sa postarali Veterans
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Sobota:

HK STORM – HBK VEĽKÁ 6:1 (3:0,2:0,1:1) V tomto zápase mal jednoznačne navrch Hk Storm, ktorý súpera nepúšťal k ničomu, ale naopak využíval všetky svoje šance s prehľadom. Smolu mal gólman Strakulák, ktorému minútu pred koncom pokazil čisté konto Olejár. V drese Stormu boli bodovo najviac úspešní Pichnarčík a Bombara, obaja s dvoma gólmi a jednou asistenciou.

HOOLIGANS – FANKLUB 6:4 (1:1,2:1,3:2) Zápas bol od začiatku vyrovnaný. Lepším tímom bol Fanklub, viac šťastia však mali Hooligans, keď v druhej tretine otočili skóre vo svoj prospech. V poslednej časti zápasu sa naopak viac darilo Fanklubu a nad súperom dokonca vyhrávali. Hooligans však dve minúty pred koncom vyrovnali a v poslednej minúte v oslabení Matta vsietil víťazný gól.

LION ŠATEX – VETERANS 18:1 (6:1,5:0,7:0) Jednoznačný favorit nenechal nič na náhodu a svojho súpera doslova roztrhal. Jediný svetlý moment hráčov Veterans bol vyrovnávajúci gól Kiovského. Šatex však postupne svoje konto obohacoval a taktiež aj jeho hráči – M.Roháčik 2+3, Leszko 3+2, F.Roháčik 5+3, Škovíra 2+4.

Nedeľa:

VETERANS – LION ŠATEX 6:7pp (0:2,2:2,4:2–0:1) Prvý zápas nedele priniesol veľké prekvapenie, keď hráči Šatexu síce držali celý zápas vo svoj prospech, koniec ale patril Veterans. Tí poslednú v poslednej minúte dokázali vyrovnať a v predĺžení chceli streliť víťazný gól. Ten však padol na strane Šatexu zásluhou F.Roháčika. V drese Veterans sa zaskvel mladík Vokulič s bilanciou dva góly a tri asistencie. Konečný stav série 2:0 pre Šatex.

HBK VEĽKÁ – HK STORM 2:5 (2:1,0:2,0:2) V druhom dueli chceli hráči Veľkej uspieť a to sa im aj v prvej tretine darilo. Skúsenejší Storm však vyrovnal a postupne svoj náskok zvýšil, s čím už Veľká nevedela nič urobiť. Jediné dva góly Veľkej strelil L.Šebest. V tíme Stormu sa dvakrát presadil Hudák. Storm tak bez problémov postúpil do semifinále.

FANKLUB – HOOLIGANS 4:5 (0:2,2:1,2:2) Hooligans od úvodu dominovali a v druhej tretine už dokonca viedli 3:0. Fanklub však v tretej tretine vstal z mŕtvych a vyrovnal. No Hooligans gólmi Cimermana a Bednára znova viedli o dva góly. Pol minúty pred koncom Šoltés ešte znížil, to však už bol posledný gól sezóny Fanklubu. Konečný stav série 2:0 pre Hooligans.

DINAMO – HBC SOBOTA 8:6 (3:2,2:3,3:1) Zápas bol veľmi vyrovnaný a až posledná tretina rozhodla o víťazovi. Favorit zápasu Dinamo mal čo robiť, aby súper nevyhral. V druhej tretine sa dokonca Sobota ujala vedenia. Dinamo však otočilo a vyhralo prvý zápas štvrťfinále. Druhý sa bude dohrávať v stredu o 17:30.

Marek Alexa

Štvrťfinále majú hokejbalisti za sebou. O prekvapenie sa postarali Veterans
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM