Peter Handzuš Iné športy

Súťaž hasičských družstiev v Lučivnej: Najrýchlejší útok mala Štôla

Z iniciatívy miestnych dobrovoľných hasičov sa v lyžiarskom areáli Snowpark uskutočnil štvrtý ročník súťaže hasičských družstiev o Putovný pohár starostu obce Lučivná.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž hasičských družstiev v Lučivnej: Najrýchlejší útok mala Štôla
Zdroj: Dnes24.sk

V súťažnom zápolení – v hasičskom útoku do kopca sa postupne na štart postavilo dvadsať tímov. Medzi mužmi sa víťazom stala Štôla s časom 17,47 s a na svoje konto si pripísala piate tohtoročné víťazstvo. Druhá skončila Hranovnica /18,28/ a tretia Liptovská Teplička /20,22/. Medzi ženami bola prvá Liptovská Teplička /29,78/ a druhá Šuňava /33,53/.

Predstavili sa tu i dorastenecké družstvá. U chlapcov bola najlepšia Štrba /22,06/ pred Gánovcami /22,16/ a Spišskou Sobotou /26,35/. U dievčat už šiesty raz v tomto roku zvíťazila Hranovnica s časom 35,03 s pred Kravanami /35,66/ a Spišským Štiavnikom /48,35/.

Ďalšou v poradí deviatou z dvadsiatich súťaží zaradených do 21. ročníka Podtatranskej hasičskej ligy je súťaž o Putovné poháre starostu obce Štrba, ktorá sa koná na miestnom futbalovom štadióne v nedeľu 5. júla so začiatkom o 9.00 hodine. O trofeje budú bojovať muži, ženy, dorastenci i dorastenky.

Ondrej Klimo

Foto: Milan Šebest

Súťaž hasičských družstiev v Lučivnej
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM