Tlačové správy

Súťaž Ty nakupuj, my to zaplatíme má prvých výhercov

Súťaž, v ktorej môžete získať zadarmo nakúpený tovar až do výšky 300 eur, pozná svojich prvých víťazov. Ty nakupuj, my to zaplatíme je slogan celoročnej kampane TATRY shopping centra, do ktorej sa môžete zapojiť každý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž Ty nakupuj, my to zaplatíme má prvých výhercov
Zdroj: Dnes24.sk

Zákazníci, ktorí nakúpia v TATRY shopping centre tovar minimálne za 10 € a na internetovej stránke www.sc-tatry.sk vyplnia krátky formulár, majú šancu, že ho získajú bez toho, aby minuli čo i len cent. V doterajších žrebovaniach sa z výhier tešili: Eva Breuerová, Anton Kazimír, Lucia Rybovičová a naposledy Štefan Pecha. Ten spolu s manželkou Nikolou v predajni Best for Baby kúpil postieľku a k tomu ešte nejakú výbavičku. Výhra čerstvých rodičov pravdaže veľmi potešila. Ako obaja povedali, toto bola tá najväčšia, akú získali, keďže pri rôznych iných súťažiach sa im doposiaľ veľmi nedarilo. Šťastie v súťaži im priniesol asi ich malý trojmesačný synček Števko, pre ktorého postieľku kupovali. Pre mladých rodičov zo Spišských Tomášoviec je to ich prvé dieťatko. V prevádzke Best for Baby Tatry shopping centra neboli prvýkrát. Už predtým tu pre svoje prvorodené dieťa kúpili kočík. „Našli sme tu dobrý výber, asi najlepší, aký sa dá, tak istotne tu nie sme poslednýkrát,“ povedal mladý len 21-ročný otec.

Do súťaže Ty nakupuj, my to zaplatíme sa môžete zapojiť v 18 prevádzkach TATRY shopping centra. Žrebovania sa konajú každý pondelok. Mená výhercov nájdete každý týždeň aj v Podtatranských novinách, Novinách Poprad, na webovej stránke na www.sc-tatry.sk a na facebooku https://www.facebook.com/…entrum.tatry.
(tsc)

Na snímke výhercovia 4. kola súťaže Štefan Pecha s manželkou Nikolou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM