Peter Handzuš Kultúra

SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky do akvaparku a zažite Hviezdne leto v AquaCity

Letné soboty v AquaCity už tradične patria vystúpeniam hviezd slovenskej hudobnej a tanečnej scény. Minulú sobotu však návštevníkov prekvapila aj veľká pool party.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky do akvaparku a zažite Hviezdne leto v AquaCity
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Popradský akvapark cez víkend opäť potvrdil, prečo ho vyhľadávajú domáci aj zahraniční návštevníci. Relaxovať v termálnych bazénoch sa dá aj v chladnejšom počasí.

Počasie zábavu neovplyvnilo

Sobotné počasie neprialo tomu, aby sa veľká pool party odohrala pod holým nebom. V krytých bazénoch Blue Sapphire je ale toľko miesta, že sa celý niekoľkohodinový program mohol odohrať tam.

Začiatok párty patril medzinárodnej tanečnej skupine RDS Company, ktorá vystúpila s choreografiou anglického tanečníka Joela. Po hip hopovom tanečnom vystúpení si prišli na svoje fanúšikovia slovenského speváka Igora Kmeťa, ktorý v súčasnej dobe pripravuje v štúdiu svoj nový album.

Tanec, súťaže a skvelé ceny

Pomedzi hudobné vystúpenia, kedy si návštevníci akvaparku mohli zatancovať na skvelú hudbu Roberta Buriana a hlavnej hviezdy pool party – Ega, prebiehalo množstvo súťaží. Každý, kto mal odvahu sa zapojiť, dostal kozmetiku s logom ušatého zajka alebo tričko najpočúvanejšieho rádia na Slovensku.

Do sobotnej zábavy v AquaCity sa môžete zapojiť aj vy už túto sobotu, kedy tu vystúpia Paul project, Hip hop fakulta Johnnyho Perfecta a Lady Mel.

Vyhrajte celodenné vstupy

Ak sa zapojíte do našej súťaže o celodenné vstupy do AquaCity, niektoré z nasledujúcich vystúpení Hviezdneho leta môžete zažiť na vlastnej koži a úplne zadarmo.

Stačí, ak nám pošlete správnu odpoveď na otázku: Ako sa volajú celodenné vstupy do popradského akvaparku, ktoré platia pre všetky vonkajšie termálne bazény, bazény Blue Sapphire, bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, Mayskú pyramídu, 50m plavecký bazén, tobogány, detské bazény a parné sauny?

Nezabudnite, že váš email musí obsahovať okrem mena aj poštovú adresu a telefonický kontakt. Svoje odpovede postielajte na adresu handzus@global24.sk do 22. júla 2013. Dvaja z vás sa môžu tešiť na dva celodenné vstupy do popradského AquaCity.

Hviezdne leto v Aquacity
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Hviezdne leto v Aquacity
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM